Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,59 | 133.690 | 3,377 | 40,70 | 40,90 | 4,87% |
Molim hitan odgovor od vas koji imate mostiće jer sam već lud. Od podneva na svim portalima u internetu stoji da je HT danas prodan za 6,5 mil kn. Limun, kapital, poslovni….
To je stvar koja samo potvrđuje da HT nije još niti približno odradio svoje. Pa svi iole ozbiljniji analitičari govore i govorili o fer cijeni od 450kn, a kod nas se svi natovarili duboko ispod te cifre (IPO + jeftini dokup). Sada se samo treba strpiti [smiley2]
Potpisujem.
Mnogo novih ulagaca je nervozno i nose laptope s sobom na kavu racunajuci koliko su lipa zaradili ili izgubili. Tako nece nigdje stici, samo ce se ispi*dit.
znam ja to dobro, al cini mi se da je potrebno neprestalno to ponavljati, pustiti fondove da se umore od svojih igrica, kad tad to mora ici gore. Strpljenja, strpljenja radni narode….
moj HT je rasporedjen tako da je jedan kod brokera a drugi se jos cmari u SDA. Nije da nisam ocekivao ovakav rasplet.
Jos jednom pusa fond managerima[smiley1]
Molim hitan odgovor od vas koji imate mostiće jer sam već lud. Od podneva na svim portalima u internetu stoji da je HT danas prodan za 6,5 mil kn. Limun, kapital, poslovni….
dogurali su nekako na 22 mil
Da su se fondovi htjeli iskrcavat, mogli su na LSE po višoj cijeni nego kod nas, tako da je jasno tko je prodavao.
grgica:
”
To je stvar koja samo potvrđuje da HT nije još niti približno odradio svoje. Pa svi iole ozbiljniji analitičari govore i govorili o fer cijeni od 450kn, a kod nas se svi natovarili duboko ispod te cifre (IPO + jeftini dokup). Sada se samo treba strpiti [smiley2]”
Potpisujem.
Mnogo novih ulagaca je nervozno i nose laptope s sobom na kavu racunajuci koliko su lipa zaradili ili izgubili. Tako nece nigdje stici, samo ce se ispi*dit.
Ja sam skoro ispi****, ali kada sam bio u akciji dokupa. Imao sam sreće i dobio povrat među prvima pa sam se još dodatno natovario na 363kn. Sada gledam trgovinu tek toliko da vidim u kojem smijeru ide [smiley1]
na koliko je završila
ako zele prodat zasto ne prodaju po 365kn, ima nas koji smo gladni dokupa, makar i ovo nije lose, ali htio bih vise zaradit-ebiga nisam skroman[smiley2]