HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

390 Baksuz: ” Na koliko će ovo završit danas? ”

a ja se ponadao da ces reci bar 400

mislim da se fondovima neda cimat sa ovim malim paketicima jel da bi skupili blok digli bi cijenu, kontam da to netko zna pa sada skuplja za njihovo vrijeme a oni ce platit i vise samo da nemoraju sitnicavit[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

završilo s 389,01

mislim da se fondovima neda cimat sa ovim malim paketicima jel da bi skupili blok digli bi cijenu, kontam da to netko zna pa sada skuplja za njihovo vrijeme a oni ce platit i vise samo da nemoraju sitnicavit[smiley11]

Cekaju oni malo zivlju akciju.To je kao lancana reakcija,kad jedan pocne kupovat,odmah za njim i drugi.Ovako bi im bilo dosadno.

teško će ovo na 400

jer kako se masa ljudi registrira sa dionicama odmah ih prodaju, a kupnja nije velika
nešto sitan dokup, a fondovi nešo više

robertus: ” 390 Baksuz: ” Na koliko će ovo završit danas? ” ” a ja se ponadao da ces reci bar 400

fond se uparkirao na toj cijeni

završilo s 389,01

bas sam radio racunicu u svezi ovoga sto sam maloprije napisao, zamislite da fond zeli uloziti 50mil kn. to je na 400kn dionici 125000 dionica, on da bi skupio toliko dionica on mora kupiti od 2000 ljudi, to znaci da bi skupio neki min broj on ce morati dici cijenu na 550-600kn, zato smatram da je ovo rasprodaja i da bi se trebalo pripremiti na veliki val[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

bas sam radio racunicu u svezi ovoga sto sam maloprije napisao, zamislite da fond zeli uloziti 50mil kn. to je na 400kn dionici 125000 dionica, on da bi skupio toliko dionica on mora kupiti od 2000 ljudi, to znaci da bi skupio neki min broj on ce morati dici cijenu na 550-600kn, zato smatram da je ovo rasprodaja i da bi se trebalo pripremiti na veliki val[smiley11]

ali fond to može skupiti kroz narednih godinu dana bez ikakve žurbe… većina malih koji su registrirali na burzi će prodat do recimo nove godine, ako ne i prije

When speculation has done its worst, two and two still make four.

većina malih koji su registrirali na burzi će prodat do recimo nove godine, ako ne i prije

I meni se cini…jos ako je istina da je od one mase od 250 000 ljudi zapravo cetvrtina investitori, a ostalo punomoci i te sheme i jos ako od te cetvrtine su neki zaduzeni kreditom, neki posudbom u staraca,prijatelja…jos ako su neki nestrpljivi sami od sebe…ludilo nama,prije cemo gori!

Nemojte zanemariti efekt povlaštenog upisa radnika INE.
Tamo ima 45 K ljudi po cca 20 K kuna.
Od tih 900 mil kn bar 20 – 30 % će biti namaknuto ili prodajom HT-a (zbog slične veličine paketa) ili prodajom udjela u fondovima.
To je priličan udar na prodaju , koji će trajati bar tjedan dana.
Kako će konačno utjecati na cijenu naravno da ovisi o procjeni fondova kad je vrijeme da podignu dionicu.

Mislim da je fondovima u interesu da imaju mozda sporiji rast,ali konstantniji.Zbog toga im je ova dionica odlicna.ne mogu oni sebi dozvolit nekakve prevelike skokove.

Sporiji,ali kontinuirani rast daje ljudima veci privid sigurnosti.

New Report

Close