HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 10:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,93
87.644
2,439
35,80
36,20
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što mislite o tome da se trenutno ne dozvoljava ovoj dionici postizanje još većeg rasta zbog predstojećih izbora? Da se previše ne zaradi.
Oni koji su prodali i koji će prodati trebaju ostat zadovoljni do izbora.

Što mislite o tome da se trenutno ne dozvoljava ovoj dionici postizanje još većeg rasta zbog predstojećih izbora? Da se previše ne zaradi.
Oni koji su prodali i koji će prodati trebaju ostat zadovoljni do izbora.

Ne dozvoljavaju rast jer trenutno jer mora ostat prostora za rast pred izbore![smiley2]

My God, it's full of stars!!

Što mislite o tome da se trenutno ne dozvoljava ovoj dionici postizanje još većeg rasta zbog predstojećih izbora? Da se previše ne zaradi. Oni koji su prodali i koji će prodati trebaju ostat zadovoljni do izbora.

Ova teza nema trunka logike[smiley3]

Ma nema izbora na burzi, samo prodaj sto prije mozes i to je prava stvar [smiley1][smiley1]

Samo zato sto mali hoce da prodaju cijena pada, odnosno stoji gdje je.

Fondovi malo pritisnu i rasire mrezu, a male ribice se hvataju…….

Evo ga opet na 392 a ja se spremao….[smiley3]

A cini mi se da jos imas vrimena…i do 400 je odlicno za ulaz

tom1: ” Što mislite o tome da se trenutno ne dozvoljava ovoj dionici postizanje još većeg rasta zbog predstojećih izbora? Da se previše ne zaradi. Oni koji su prodali i koji će prodati trebaju ostat zadovoljni do izbora. ” Ova teza nema trunka logike[smiley3]

Nisam političar, ali sam pokušao tako razmišljati[smiley1]
Čuj ak me ovi iz oporbe stalno peru da sam oštetio proračun niskom cijenom na ipo-u i ak sad pustim da ode cjena još više gore glasači bi mogli pomisliti da su ovi kaj kritiziraju u pravu. ? U takvom scenariju rasta neće biti zadovoljni ni ovi kaj su već prodali. A ima ih dosta.

d,

Ma nema izbora na burzi, samo prodaj sto prije mozes i to je prava stvar [smiley1][smiley1] Samo zato sto mali hoce da prodaju cijena pada, odnosno stoji gdje je. Fondovi malo pritisnu i rasire mrezu, a male ribice se hvataju…….

Ja dokupio neki dan misleći da će to brže krenut.

Na koliko će ovo završit danas?

na 390

I has the money, what I do wif it?

moglo bi to uskoro gore, mislim da je sada psiholoska granica 390kn kod ljudi pa stave nalog i cekaju, koliko mi se cini fondovi tek sada bi trebali da kupuju, ocekivali su da ce pasti ali ljudi nedaju đabe svoje dionice (kad kazem đabe mislim ispod 390kn, makar je to veoma povoljno, nista ispod 600kn)[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

390

Na koliko će ovo završit danas?

Zanimljivo da je promet danas nesto nizi nego inace ovih dana.A cijena je blago u padu.Covjek bi pomislio,ajmo ljudi navalite, a kad ono cevap…

New Report

Close