HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 10:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
40,04
14.533
363
39,90
40,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prodavati ispod 400 kn. je ludost.
Kupovati ispod 400 kn. je dobra trgovina.[smiley2]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Brzo,brzo prodajte [smiley7]

Nije važno živjeti,već vrijediti u životu.!

kolega,

slažem se sa vama, ali očito je veliki broj ljudi uspio registrirati dionice, pa požurili čim prije prodati, da ne bi slučajno cijena porasla i zaradili koju kn više.

ne znam da li ima većih ovaca od nas

Prodavati ispod 400 kn. je ludost. Kupovati ispod 400 kn. je dobra trgovina.[smiley2]

[smiley2]

kolega,

slažem se sa vama, ali očito je veliki broj ljudi uspio registrirati dionice, pa požurili čim prije prodati, da ne bi slučajno cijena porasla i zaradili koju kn više.

ne znam da li ima većih ovaca od nas

Prodavati ispod 400 kn. je ludost. Kupovati ispod 400 kn. je dobra trgovina.[smiley2]

[smiley2]

Ne isplati se prodati?
Niti ako se prodano uloži u DKVS?

Nemojte me zafrkavat. Onome tko zna kamo će sa sredstvima, itekako se isplati.

Ne isplati se prodati? Niti ako se prodano uloži u DKVS? Nemojte me zafrkavat. Onome tko zna kamo će sa sredstvima, itekako se isplati.

EEEEEEEEEEu Đakovštinu (DKVS)se isplati svaka lipa ulaganja,def. podcijenjena dionica, jedna od rijetkih.

Ne isplati se prodati? Niti ako se prodano uloži u DKVS? Nemojte me zafrkavat. Onome tko zna kamo će sa sredstvima, itekako se isplati.

DKVS se isplati kupit…al ne od prodaje HT-a…njega treba čekat na većim razinama od ovih…ovo se sad dokupljuje….

Prepirete se oko gluposti,svak ima svoj način ulaganja…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

s_josko: ” Ne isplati se prodati? Niti ako se prodano uloži u DKVS? Nemojte me zafrkavat. Onome tko zna kamo će sa sredstvima, itekako se isplati. ” DKVS se isplati kupit…al ne od prodaje HT-a…njega treba čekat na većim razinama od ovih…ovo se sad dokupljuje….

Nisam niti ja mislio na novce od HT-eja,ali za Đakovštinu će se tek čuti, nažalost danas je u blokadi.

Prepirete se oko gluposti,svak ima svoj način ulaganja…

slažem se…da imam para da mogu sad kupit 5000 komada HT-a..vjerojatno bi ga prodavao sutra na razinama od 395….pa ponovo kupova na nižim…pa prodavao na 5-10 kuna skupljim razinama….a ne bi čekoa da naraste na 600 kuna…jer ipak to neće preko noći…
a pošto tih novaca nemam…osuđen sam čekati tih nekih 600 i više kuna…i eventualno piknuti neku siću na ovim razinama…[smiley2]

GREŠKA, brisati

Evo ga opet na 392 a ja se spremao….[smiley3]

New Report

Close