Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
Hvala[smiley1]
Laku noć dečki!
Naručite MAXtv,genijalna stvar[smiley1]
Imam, hebo ih daljinski da ih hebo. Ali inace je ok.
Vidim da ne znate šta radite, pa da vam olakšam i da naučite nešto[smiley2]
E ovo dvoje mi bas uljeva povjerenje. Mogao bi im dati da mi vode portfelj! [smiley8]
ententinis: ” Vidim da ne znate šta radite, pa da vam olakšam i da naučite nešto[smiley2] Vaš link ” E ovo dvoje mi bas uljeva povjerenje. Mogao bi im dati da mi vode portfelj! [smiley8]
Evo recimo oni bi mogli u ekspertni tim Ljube Jurčića.
Čuj, ipak imaju faks i to….
Laku noć dečki!
Naručite MAXtv,genijalna stvar[smiley1]
Jel’ možeš snimati?…[smiley6]
rocky: ” Laku noć dečki! Naručite MAXtv,genijalna stvar[smiley1] ” Jel’ možeš snimati?…[smiley6]
Možeš,ali u zadnjih par dana opet počeo zatrzavati i štekati.[smiley6]
Novac | Vijesti
DT najozbiljniji kupac Telekoma Slovenija Piše: Krešimir Žabec
Foto: Bruno Konjević/CROPIX
ZAGREB – Danas u 15 sati istekao je rok za podnošenje neobvezujućih ponuda za kupnju 49,13 posto državnog udjela u Telekomu Slovenija. Među 15 svjetskih kompanija koje su otkupile natječajnu dokumentaciju je i Hrvatski telekom. No, u toj kompaniji danas nisu željeli govoriti niti jesu li dali svoju ponudu za glavnu slovensku telekomunikacijsku kompaniju, a kamoli što su ponudili.
Slovenski mediji procjenjuju da je upravo Deutche Telekom među najzainteresiranijim za kupnju TS-a. To argumentiraju činjenicom da su čak dvije tvrtke u vlasništvu DT-a, Magyar Telekom i HT, otkupile dokumentaciju. Predviđa se da će ponudu predati samo mađarska kompanija.
HT blizu 400 kuna
Dionica HT-a danas je u jednom trenutku dotaknula granicu od 400 kuna. Ipak, potom se malo ‘vratila’ tako da je zaključena trgovina sa 396 kuna. Promet je bio 65,6 milijuna kuna.
U slovenskim medijima procjena je da će 10 kompanija dati svoju neobvezujuću ponudu. Prema procjenama, cijena dionice slovenskog Telekoma u ovom paketu bit će između 350 i 450 eura. Iako slovenski mediji procjenjuju da će se proces izbora odužiti te čak da je moguće da zbog političkih pritisaka Vlada zbog “nezadovoljavajuće ponude” poništi izbor, danas je predsjednik uprave TS-a Boris Dremelj rekao da žele vlasnika koji će podupirati daljnji razvoj, rast i širenje tvrtke.
A dokumentaciju je otkupilo zaista šaroliko svjetsko društvo. Telekom Egypt je u 80-postotnom državnom vlasništvu, vlasnik Oger Telekoma iz Dubaija je obitelj ubijenog libanonskdog premijera Rafika Haririja, dok je većinski vlasnik ruske Sisteme ruski tajkun Vladimir Petrovič Jevtušenskov koji je u bliskoj rodbinskoj vezi s moskovskim gradonačelnikom Jurijem Lužkovim.
Sve njih danas je vjerojatno iznimno iznenadilo da je Telekom Slovenija za 3,9 milijuna eura kupio 75 posto vlasništva albanske internet kompanije Albanian Online Service Provider.
Molim dobermana da mi odgovori gdje mogu pratiti koliko je naloga i po kojoj cijeni upućeno za trgovanje.Naime, ja pratim samo cijene kupnje i prodaje svakih 15 min., a baš me zanima i ovo ostalo.
Unaprijed zahvajujem!
Uglavnom…kao sto primjecujem postovai kolege su Vam vec odgovorili na upit… pomalo suhoparno za pocetnika koji je zeljan informacija… sve u svemu, ovakve preglede i jos kvalitetnije mozete imat samo preko svojih brokere ( gdje naravno ovisi o samom brokeru koliko on ima omoguceno kvalitetno pracenje trgovanja Burzom ) ili direktno kroz ZSE (Zagreb Stock Exchange – Zagrebacku burzu) preko njihovih softwera Mostich ili ATM koji su nedavno ujedinjeni u jedan software pod nazivom [url=”http://www.zse.hr/wiki.php?sessionId=35ef38bc681550422b492767aacb2a5d&wiki=MOSTich”%5DMOSTichATM%5B/url%5D
Sto se tice brokera prema mojim saznanjima trenutno pracenje burze ima za sigurno Prva Genaracija ili skraceno od milja PG… PBZ Investor… a ostali imaju vise manje slicne opcije poput Limuna i slicnih portala koji prikazuju podatke s odredjenim pomakom u vremenu…