HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

rocky:

Koliki je p/e kod Adrisa???

A imamo mi dionica koje imaju P/E blizu 1000 pa opet rastu jer su jeftine…[smiley2]

a mozes li s nama podjelit koje su to dionice???

Koliki je p/e kod Adrisa???

2006 @ 550
P/E = 14,75
P/S = 3,05
P/B = 1,82

Racunajuci i redovne i povlastene (16.4 mil. dionica)

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

mmstanic: ” ,trenutno me samo bocka da li da kupim još.. ” Mene je isto bockalo dal da kupim varteks kad je bio na 150kn i propustih 60% prinosa u 2 mjeseca!!!

Zašto te je tada bockao Varteks,ja sam ga kupio na 130-140,ispod BV je bio,potencijal popravka poslovanja,nekretnine..U čemu je bio problem?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

rocky: ” Koliki je p/e kod Adrisa??? ” 2006 @ 550 P/E = 14,75 P/S = 3,05 P/B = 1,82 Racunajuci i redovne i povlastene (16.4 mil. dionica)

Taj Adris je dosadan kao Ronhil 100S

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Nisam htjeo izlaziti iz svojih angažmana iz principa tj. ako se počnem često prešaltavati preći će mi u naviku što će me dugoročno pokopati.To je zakon fizike!Jedino će me broker zavoliti jer će guliti s provizijama!
Čak je i uvaženi kolega Cayman ukazivao na potencijal al džabe bio sam kao pit bull !!!
OK,ne žalim se!
Prilika je bilo i uvijek će ih biti!

Novac je kisik burze!

Sad čekam barem 100% prinosa na T-HT-u pa ću vidjeti imali koja bolja prilika za rast ili ostajem u T-HT-u do daljneg!!!!

Novac je kisik burze!

Prilika je bilo i uvijek će ih biti!

Burza rasla ili padala,uvijek ćemo imati za čevape…sve ostalo je prolazno i manje važno u životu…

Vidim da ne znate šta radite, pa da vam olakšam i da naučite nešto[smiley2]

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

deimos:

rocky: ” Koliki je p/e kod Adrisa??? ” 2006 @ 550 P/E = 14,75 P/S = 3,05 P/B = 1,82 Racunajuci i redovne i povlastene (16.4 mil. dionica)

Taj Adris je dosadan kao Ronhil 100S

A takve su te “nespekulativne” dionice. S druge strane, tesko da ces izgubit neku velku lovu u adrisu. Vise kao kasica-prasica [smiley1]. I HT je tu negdje u toj grupi. Malo bolje bi ipak trebao kotirat, malo je industrija dinamicnija.

Adris je teška pušiona[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Bogme, kad ga usporedis sa crobexom… Katastrofa. I corava kokos bi napikala bolje u zadnjih par godina nego sto je adris donio.

Zato ih ja nikad neću imati. Bilo bi ironično da zarađujem na vlastitu trovanju.

No respect

New Report

Close