Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
rocky:
”
Koliki je p/e kod Adrisa???
”
A imamo mi dionica koje imaju P/E blizu 1000 pa opet rastu jer su jeftine…[smiley2]
a mozes li s nama podjelit koje su to dionice???
Koliki je p/e kod Adrisa???
2006 @ 550
P/E = 14,75
P/S = 3,05
P/B = 1,82
Racunajuci i redovne i povlastene (16.4 mil. dionica)
mmstanic: ” ,trenutno me samo bocka da li da kupim još.. ” Mene je isto bockalo dal da kupim varteks kad je bio na 150kn i propustih 60% prinosa u 2 mjeseca!!!
Zašto te je tada bockao Varteks,ja sam ga kupio na 130-140,ispod BV je bio,potencijal popravka poslovanja,nekretnine..U čemu je bio problem?
rocky: ” Koliki je p/e kod Adrisa??? ” 2006 @ 550 P/E = 14,75 P/S = 3,05 P/B = 1,82 Racunajuci i redovne i povlastene (16.4 mil. dionica)
Taj Adris je dosadan kao Ronhil 100S
Nisam htjeo izlaziti iz svojih angažmana iz principa tj. ako se počnem često prešaltavati preći će mi u naviku što će me dugoročno pokopati.To je zakon fizike!Jedino će me broker zavoliti jer će guliti s provizijama!
Čak je i uvaženi kolega Cayman ukazivao na potencijal al džabe bio sam kao pit bull !!!
OK,ne žalim se!
Prilika je bilo i uvijek će ih biti!
Sad čekam barem 100% prinosa na T-HT-u pa ću vidjeti imali koja bolja prilika za rast ili ostajem u T-HT-u do daljneg!!!!
Prilika je bilo i uvijek će ih biti!
Burza rasla ili padala,uvijek ćemo imati za čevape…sve ostalo je prolazno i manje važno u životu…
Vidim da ne znate šta radite, pa da vam olakšam i da naučite nešto[smiley2]
deimos:
”
rocky: ” Koliki je p/e kod Adrisa??? ” 2006 @ 550 P/E = 14,75 P/S = 3,05 P/B = 1,82 Racunajuci i redovne i povlastene (16.4 mil. dionica)
”
Taj Adris je dosadan kao Ronhil 100S
A takve su te “nespekulativne” dionice. S druge strane, tesko da ces izgubit neku velku lovu u adrisu. Vise kao kasica-prasica [smiley1]. I HT je tu negdje u toj grupi. Malo bolje bi ipak trebao kotirat, malo je industrija dinamicnija.
Adris je teška pušiona[smiley2]
Bogme, kad ga usporedis sa crobexom… Katastrofa. I corava kokos bi napikala bolje u zadnjih par godina nego sto je adris donio.
Adris je teška pušiona[smiley2]
Zato ih ja nikad neću imati. Bilo bi ironično da zarađujem na vlastitu trovanju.