Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:17
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Hm, P/E 25 za HT? Optimisticno. Ali dobro, kad bacim pogled na ostale tvrtke, nije nemoguce.
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
Hm, P/E 25 za HT? Optimisticno. Ali dobro, kad bacim pogled na ostale tvrtke, nije nemoguce.
Čisto malo računam,volim brojeve….25 je malo renutno puno,ali 20 nije nemoguće.. Što misliš kume?
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
zanimaju me te dividente kod ht-a. Kad se isplaćuju te dividente? Kolke bi po vama trebale bit? i jel će bit šta uopće od toga?
..........................................................................................
Ljudi zaboravite brojeve,uključite maštu!
Na 600kn dolazimo kao od šale,sad da li još ove godine ili početkom sljedeće godine,vrag će ga znati!!!!
Novac je kisik burze!
na temelju projicirane dobiti od 2,5 milijarde sa 31.12. i pps od 600 kn, p/e bi iznosio oko 20, p/bv 3,5…ništa strašno, dakle cijena početkom slijedeće godine 600-650 kn
Evo našao sam post kolege Darca na temi do..
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Ljudi zaboravite brojeve,uključite maštu! Na 600kn dolazimo kao od šale,sad da li još ove godine ili početkom sljedeće godine,vrag će ga znati!!!!
KOga briga kada,ali neka bude do Uskrsa..[smiley2]
deimos:
”
”
Čisto malo računam,volim brojeve….25 je malo renutno puno,ali 20 nije nemoguće.. Što misliš kume?
Mislim da trenutno na nasem trzistu P/E ne igra ulogu. Ja zadovoljan sa 450.
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
mmstanic: ” deimos: ” Hm, P/E 25 za HT? Optimisticno. Ali dobro, kad bacim pogled na ostale tvrtke, nije nemoguce. ” Čisto malo računam,volim brojeve….25 je malo renutno puno,ali 20 nije nemoguće.. Što misliš kume? ” Mislim da trenutno na nasem trzistu P/E ne igra ulogu. Ja zadovoljan sa 450.
Na našem tržištu više ništa nije važno….[smiley2] Iskreno preko 465 kn sve mi je jako dobro,trenutno me samo bocka da li da kupim još..
Ja zadovoljan sa 450.
svaka čast na skromnosti!Tebi će ovaj Božić biti veseliji nego inače a ispod bora poklona kao u bajci![smiley7]
Novac je kisik burze!
Koliki je p/e kod Adrisa???
A imamo mi dionica koje imaju P/E blizu 1000 pa opet rastu jer su jeftine…[smiley2]
,trenutno me samo bocka da li da kupim još..
Mene je isto bockalo dal da kupim varteks kad je bio na 150kn i propustih 60% prinosa u 2 mjeseca!!!
Novac je kisik burze!