HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

brmbota: ” Pa koji je specijalac ovo stavio nalog na prodaju 35kom na 365kn! i ovaj drugi 126 na 385! bena i krivog drveca nikad nece nestati! ” Možda netko namjerno želi izazvati paniku tipa ht pao na 350,00 kn…ionako novine i tv jedva čekaju da ht padne da objave “radosnu” vijest. Kada raste tu i tamo se spomene, a kada padne pun teletext, radio, novine….sve je to dio predizborne kampanje. S obzirom da je dr.IS cijenom od 265,00 kn pridobio glasačko tijelo, ostatak se trudi maksimalizirati svaki pad i svaku negativnu sitnicu. btw. uvijek sam do sada glasao za sdp LP iz crvene Rijeke[smiley11]

Nema teorije da do izbora cijena ode dolje…Drži ivo sve pod kontrolom…

FORTZA FIUME…

Kruha i dionica.....

može k/p?

Fakat, quo vadis? Može netko posvijetliti?

Lezi Mujo, vidi ti se... dividenda

Nadokupio po 394.01 🙂

dolaze mirovinci..

A kad to dolaze

Ma ja se postavio na 490 pa pomalo………………..Strawinsky ,ajde kuci ………na ATPL[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Od 10 do 11,(u sat vremena),1%. Ako tako nastavimo prodaja na zatvaranju 413,55:)

za izbore[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Sto kazete na to da LSE je na 75,1USD sto bi u prijevodu bilo 388 kn???

Uz sve duzno postovanje moderatoru, al ljubazno ga molim da razmotri i druge opcije moderiranja jer na zalost ovo je stvarno unistavanje nekih prekrasnih dostignuca moderne tehnologije... nije istina da se moderiranje ne moze obavljat i na puno kvalitetniji nacin. No hard feelings...

Ma mislim da bi danas moglo dotaknuti 400 kuna[smiley2]

[color=blue]Dionica T-HT-a 394 kune[/color]

Jutros je dionica Hrvatskih telekomunikacija na Zagrebačkoj burzi porasla na 394 kune. Oko 11 sati tom je dionicom ostvaren promet od 2.686.483,59 kuna, a protrgovano je 6.875 dionica

Sto kazete na to da LSE je na 75,1USD sto bi u prijevodu bilo 388 kn???

75,50 oko 391 vrijeme za odličan dokup plus malo poreza i eto je skuplja nego kod nas![smiley2]

dan je pametniji od noći

397.57 po fimi

dugo je stajala na 395 i sada naglo gore

mozda danas konacno 400+ [smiley1]

Šta je meni ovo trebalo...

New Report

Close