Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Pa koji je specijalac ovo stavio nalog na prodaju 35kom na 365kn! i ovaj drugi 126 na 385! bena i krivog drveca nikad nece nestati!
Možda netko namjerno želi izazvati paniku tipa ht pao na 350,00 kn…ionako novine i tv jedva čekaju da ht padne da objave “radosnu” vijest.
Kada raste tu i tamo se spomene, a kada padne pun teletext, radio, novine….sve je to dio predizborne kampanje. S obzirom da je dr.IS cijenom od 265,00 kn pridobio glasačko tijelo, ostatak se trudi maksimalizirati svaki pad i svaku negativnu sitnicu.
btw. uvijek sam do sada glasao za sdp
LP iz crvene Rijeke[smiley11]
…iskreno nije mi jasno zasto se netko od insitucijonalnih ili nekih jacih igraca e postavlja na nekim mjestima kao bar nekakva mala brana tek toliko da malo zavlada nervoza medu igracima… ovako je sve monotono i samo ide… i ide… i ide gore… jedino sto moras u ovoj situacji ako ne raspolazes s jos nekom zalihom novaca za dokup sjedit sa strane i gledat kako ti vrt cvijeta…[smiley2]
Evo netko stavio 2200 kom na 395 … nije nešto ali jedina prodaja, a kupnja se malo povukla pa izgleda loše …
Doberman:
”
…..
”
Evo netko stavio 2200 kom na 395 … nije nešto ali jedina prodaja, a kupnja se malo povukla pa izgleda loše …
kolega… ovisi kroz koga pratite burzu… po ovome sto ste napisali ocito kroz Investor… al to nije jedina prodaja ima ih odostraga jos velika masa nemate brige
[smiley6][smiley6][smiley6][smiley6]… a sto se tog “slijepila” tice kod Investora to Vam je vec podrobno objasnjen fenomen na ovom forumu pod pripadajucem topicu PBZ INvestor… uglavnom grupiraju naloge i ne pokazuju iznad odredjenog nivoa u datom trenutku…
vistman:
”
Doberman:
”
…..
”
”
kolega… ovisi kroz koga pratite burzu… po ovome sto ste napisali ocito kroz Investor… al to nije jedina prodaja ima ih odostraga jos velika masa nemate brige
[smiley6][smiley6][smiley6][smiley6]… a sto se tog “slijepila” tice kod Investora to Vam je vec podrobno objasnjen fenomen na ovom forumu pod pripadajucem topicu PBZ INvestor… uglavnom grupiraju naloge i ne pokazuju iznad odredjenog nivoa u datom trenutku…
jasno samo što je to mana i nedostatak PBZ investora!
Je investor … ne brinem se uopće (osim što nemam za dokup), a da pbz nešto mulja sa investorom .. hm skužio sam to i pretpostavio jer ipak se radi o pbz-u …
Barijera na 395 kn je probijena, ili ako hoćete, razbijena, idemo dalje. Na +4xx kn. Ne prodajte olako svoje dionice HT-a.
STO MI JE LJEPO VIDJETI MALE PAKETICE STO LJUDI CISTE ZAO MI JE JEDINO STO LJUDI NEZNAJU DA ZARADE, TJ. LJUDI NAVIKLI RADITI ZA NOVAC A NE DA NOVAC RADI ZA NJIH[smiley2]
jedino sto mi pada na pamet s obzirom da se nitko ne postavlja u obranu prodaje je to da smo mi u stvari jos jako daleko od njezine stvarne vrijednosti… ili smo svi jako veliki naivci koji se damo navesti u zamku da kupujemo umjesto velikih igraca???? kupnja nije tako velika po volumenu pojedinacnog naloga da bi se pripisivala nekima velikima koji se zele nakrcati…
Quo vadis???
dolaze mirovinci..