Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 92.391 | 2,571 | 35,90 | 36,10 | -0,56% |
Ford: ” Fondove razumijem i njihovo ponašanjemi je logično. Ali mali nikako da se opamete – žele prodati po 390 i ne žele ni kunu više pa makar trebalo čekati 20 minuta. ” da nema malih već bi bili prešli 400… a ovo što fondovi stave,to i pokupe…
a ljudi su nestrpljivi i u strahu da će za par minuta izgubit dosad “zarađeno” pa panično prodaju dok je “još dobro”. Ja to u potpunosti razumim i to je bilo očekivano kad vidiš tko je dionice kupovao.
Kako danas burza radi do 1400, da li će dostići cijenu od 400 i kako će se u LSE trgovati pitam se ja sad
Zašto danas burza radi samo do 14 sati?
Fondovi se nakrcavaju.
Nije vam vrijeme za prodaju nego za kupnju, a ako već i želite prodati, stavite onda barem neku višu cijenu od 400 kn.
Zahvaljujem u ime svih dioničara koji smatraju da će dionica HT-a i dalje rasti.
Ide
Boris052: ” Kako danas burza radi do 1400, da li će dostići cijenu od 400 i kako će se u LSE trgovati pitam se ja sad ” Zašto danas burza radi samo do 14 sati?
Ide se na vikend-ljetovanje na Hvar.
netko je odlučio držati cijenu ispod 391kn, no hoće li uspjeti ??? [smiley7]
Evo, mrvica ali po lijepoj cijeni ode i na LSE:
Trade Price Volume Type Date Time
1 75.5 112 a 12/10/07 10:18:42
Bid-Ask: 74.1 – 75.5
Fondovi se nakrcavaju. Nije vam vrijeme za prodaju nego za kupnju, a ako već i želite prodati, stavite onda barem neku višu cijenu od 400 kn. Zahvaljujem u ime svih dioničara koji smatraju da će dionica HT-a i dalje rasti.
I JA SE PRIDRUŽUJEM MOLBI I SAVJETU NOVIM I NEISKUSNIM DIONIČARIMA HT-A DA NE PRODAJU PO OVIM CIJENAMA, NEK SE MALO STRPE CJENA ĆE BITI PUNO BOLJA ZA MJESEC DVA.
Ford:
”
Fondove razumijem i njihovo ponašanjemi je logično. Ali mali nikako da se opamete – žele prodati po 390 i ne žele ni kunu više pa makar trebalo čekati 20 minuta.
”
da nema malih već bi bili prešli 400…
a ovo što fondovi stave,to i pokupe…
Totalno krivo!!!!!!!!!!! Da nema velikih koji koče već bi bili preko 400 kn i to debelo!!!!!!!!!!!!!!!!
Ili vi mislite da su ovo umirovljenici sa 1.000 komada??
…Za sada samo gledam. Ni jedan paketić nisam još prebacio na brokera.Kad se približimo cifri od cca.500kn možemo početi razmišljati o prodaji…A na žalost ne mogu kupiti ništa jer mi one lop..e iz ZABE još nisu vratile pare…[smiley7]
ZSE ima danas neku konferenciju na Hvaru
Boris052: ” Kako danas burza radi do 1400, da li će dostići cijenu od 400 i kako će se u LSE trgovati pitam se ja sad ” Zašto danas burza radi samo do 14 sati?