Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
Ne znam koji je bio problem ali u depresiji sam jer nisam dobio povrat. Gubitak 3-4k kuna ali mogu samo plakat sad.
moram da vam napomenem na jos jedan ipo telekoma u susjedstvu, u RS nudi se po cijeni od 2,6km po dionici pa zar bi to trebali propustiti? [smiley11]
Na koji način mogu trgovati u RS? Hvala
Ne znam koji je bio problem ali u depresiji sam jer nisam dobio povrat. Gubitak 3-4k kuna ali mogu samo plakat sad.
Kolega pusti depresiju i suze,vratiti se ne možeš par dana unazad,ali sutra sigurno dobivaš povrat,kako su rekli da je zadnji dan,pa i onda možeš uložiti. Nije sve tako crno i nije se dionica zacementirala tu ,kao da je kraj svijeta. A uz HT ima još odabira gdje možeš ući.[smiley1]
bok svima novi sam u forumu odlicno pisete i dajete savjete pocetnicima [smiley1].ako moze jedno pocetnicko pitanje:koliki udio u portfelju preporucate da ht moze zauzimati[smiley9]?????????
zavisi kakav si igrač, koliko si spreman na rizik i koji prinos očekuješ. 20 – 35 % je moja procijena no ja nisam mjerodavan jer sam relativno mlad dioničar
povrat dosao svima koje znam,a i rok je jos sutra,pitanje?kad se novac prebacuje s tekuceg u pbz na skkrbnicki pbz brokera da li uzimaju kakvu proviziju???????? koliko je vremenski potrebno za prebacivanje novca s jednog na drugi racun??
Šangajac: ” slaven os.: ” ova ht je prava šljaka imam 352 dionice s dokupom ulaz 299 višak 30000kn. pristojno[smiley1][smiley1] ” Di si dokupio na299???[smiley1] ” Mislim da je htio reći da mu je prosječna ulazna cijena 299 (x komada po 265 kn i x komada po 3xx kn). Moja prosječna uzlazna cijena je 317 kn.[smiley8]
Zbog kasnog povrata danas oko 15,30 h dokup po 387,01 kn, prosječna ulazna cijena 321,59, kn. A idućih dana će se pokazati da li je još bilo vrijeme za dobar potez ili je nažalost bilo prekasno.
Ni danas ujutro ništa od povrata love…Naravno, ZABA…
Meni u ZABI povrat svih paketa sjeo jučer…Naravno, prekasno jer je HT već na 385 kn i izgleda da će se vrtjeti neko vrijeme na ovoj cijeni. Vjerojatno ću šopingirati nešto drugo [smiley2]