Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 92.391 | 2,571 | 35,90 | 36,10 | -0,56% |
Meni je u PBZ sjelo jučer na moju uplatu u erste, a na ženinu uplatu i povrat na isti (moj) tekući nije još, a što se tiče brokera ja u Hiti još nisam dobio broj za registraciju a zahtjev sam poslao u utorak[smiley3]
Da ne povjerujes lovi ni traga 2 paketa otp i jedan zaba nema love od povrata ni na jednom grrrrrrrrrrrrr[smiley5]
Erste je najprije vraćao svjkim klijentima novac (sasvim razumljivo). Ja nebi toliko pljuvao po bankama jer su novac počeli vraćati i prije negoli su bili dužni (do 12. je rok). A i sutra je dan za dokup. Par kuna gore ili dole nikoga neće obogatiti niti će radi njih propasti. A oni koji su igrači sa paketom ili dva ni njima sto-dvjesto kuna neće puno pomoći. Sutra je novi dan a “slijepi putnici” na brodu zvanom HT-R-A nastavljaju iskrcavanje.
ivek123: ” Ima li tko da mu nije sjeo povrat u RBA? ” Meni nije sjelo u RBA (1paket), ZABA (3 paketa), ERSTE par paketa sjelo… pa ti shvati logiku u jednom sam se trenutku rasplakao i tako to…
Nemoj plakati zbog novaca, pa nije u šoldima sve[smiley11]
Ja mislim ovi koji su bili agenti uzlistavanja osim FINE vraćaju novce bankama u kojima ste uplaćivali jer su svi novci od uplata išli njima.Kažem osim FINE jer sam osobno pitao tetu u FINI a ona kaže da su novce slali HPB-u, da od njih treba čekat povrat.
………………………bitno je početi pa i sa paketom ili dva ali svakako da je i sutra dobar dan za dokupiti……………………….
ima još dosta onih koji će t-ht bacati jako jako jeftino
Ima li tko da mu nije sjeo povrat u RBA?
meni jos nista.
u najboljem slucaju ako mi sutra sjedne pocinjem uletavat ko muha bez glave u neke dionice na ATH (smrc).
[smiley6]
Zanima me da li je nekome danas sjelo na PBZ i ZABA? Hvala.