Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 96.783 | 2,693 | 36,00 | 36,10 | 0,28% |
može li se saznati web-site londonske burze uživo i hvala wikingu na pesimističnoj prognozi.
jeli mi može neko pojasnit kako je cijena na brzinu otišla na 369 (a možda i više jer poslovni kasni 15 min)? mislim, zanima me da li su bili u pitanju krupni nalozi? jeli i dalje gužva na prodaji ili?
na 369 je bilo samo 55 kom…….zadnja 367,12
može li se saznati web-site londonske burze uživo i hvala wikingu na pesimističnoj prognozi.
http://www.axlquotes.com/axl-dlls/publish?url=/trades.shtml&SYMBOL=THTC
mori: ” jeli mi može neko pojasnit kako je cijena na brzinu otišla na 369 (a možda i više jer poslovni kasni 15 min)? mislim, zanima me da li su bili u pitanju krupni nalozi? jeli i dalje gužva na prodaji ili? ” na 369 je bilo samo 55 kom…….zadnja 367,12
Hvala! Hm, tih 55 komada je stvarno zanemarivo. Black11 kaže da se stalno skida po bidu….jadno, ali dobro za one koji kupuju.
Zna li se koliko je do sada bilo registracija dionica sa brokerom kod SDA?
Ja sam danas malo zvao automat tek tako da opipam pritisak i sve postojeće brojeve za registraciju sam dobio od prve!
Nešto mi sluti na uspon cijene [smiley2]
lost:
“/> može li se saznati web-site londonske burze uživo i hvala wikingu na pesimističnoj prognozi.
Zna li se koliko je do sada bilo registracija dionica sa brokerom kod SDA?
Ja sam danas malo zvao automat tek tako da opipam pritisak i sve postojeće brojeve za registraciju sam dobio od prve!
Nešto mi sluti na uspon cijene [smiley2]
Sve radi normalno. Forum, SDA, PBZinvestor. Nema nekog pritiska.
Pročitati obavezno komentar na bussinesu (naslov HT uživo),i stručnjaci prognoziraju da će cijena HT-a rasti.