Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,59 | 133.690 | 3,377 | 40,70 | 40,90 | 4,87% |
Je li netko dobio povrat preko ZABA-e??? Pa ovo je za popi… ! Izgleda da je svima lova legla na račune, osim nama u ZABI ! [smiley3]
nema ni na splitkoj,RBA,PBZ,jadranskoj…….[smiley16]samo Erste
….I meni, ženi, punici ..itd još nije sjel povrat love…a svi smo u ZABI….To je za popizdit…sve što šacam leti u nebo, a meni hrpa love zamrznuta…[smiley7]
A di su ti panicari kad ih trebas? [smiley16]
ja ih ne mogu više čekati, nadokupljeno na 367……….
usput, polako se diže ask i na LSE i na ZSE……
Pa mora ZABA okrenut te pare koji dan na nocnom trzistu… Sad je potraznja za kunama velika [smiley1]
Lako se tebi zahebavati, ali dok nama ZABA vrati lovu (vjerojatno će to biti petak u 16.00) otići će HT nazad na 400 kn [smiley6]
Je li netko dobio povrat preko ZABA-e??? Pa ovo je za popi… ! Izgleda da je svima lova legla na račune, osim nama u ZABI !
da, jer smo više paketa uplatili!.
Ja dobio na pbz i muđimurskoj jučer ujutro, a buraz i sestra još niti danas nisu dobili (pbz), niti frendovi u rba i zabi. Stvarno ne znam što se dešava
Sjelo je u Hypo,OTP,Erste,RBA,mada mislim da to ne ovisi o banci…..
[/quote]
je li nekome došao povrat preko splitske banke, abcus mi je odobrio poveliki minus…..
deimos:
”
Pa mora ZABA okrenut te pare koji dan na nocnom trzistu… Sad je potraznja za kunama velika [smiley1] ”
Lako se tebi zahebavati, ali dok nama ZABA vrati lovu (vjerojatno će to biti petak u 16.00) otići će HT nazad na 400 kn [smiley6]
A cuj, ja sam u istoj situaciji. Pa necu valjda plakat zbog toga. That’s life.
Je uletio na danas 368kn,dobro je tenkista postavio psihološku tezu.Ako nakon jučerašnjeg pada nemamo stampedo na kupnju onda je vrijeme za ulazak.
deimos: ” A di su ti panicari kad ih trebas? [smiley16] ” ja ih ne mogu više čekati, nadokupljeno na 367………. usput, polako se diže ask i na LSE i na ZSE……
Dobar dio novca je vraćen pa se ništa bitno ne događa s cijenom. Iluzorno je očekivati da će veći dio od 6.5 milijardi kuna natrag u fondove ili dionice. A to što dobar dio (čak niti većina) želi s ovog foruma dokupiti to nije trend u RH. Jer nas par desetaka ništa ne znači u odnosu na ostatak populacije. Nema brige, na ovoj razini će cijena dionice ostati barem par dana, vidjet ćete. Bit će do ponedjeljka prilike za dokup.
“Lako se tebi zahebavati, ali dok nama ZABA vrati lovu (vjerojatno će to biti petak u 16.00) otići će HT nazad na 400 kn ” avax10 sa ovakvim izjavama izazivas vraga molim te nemoj da skoci