HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Eto nije me bilo 2 sata i gle 5 stranica hehe opet kazem sutra idemo po 350 kad ekipa na vjestima bude izjavila ” Dionice T-HT-a pale za jos 6%” svakom običnom građaninu koj radi svoj posao i ne prati forume cijene i ostalo šta uz to ide, zvucat ce paranoicno kladim se da ce me veceras stara zvat kad cuje vijesti i reci ce mi: “sine pa da ja to prodam, pa vidi pala je za jos 6%” HEHEHE sutra idemo na 350! Ovo sto se na kraju diglo na 366 sa 361 kojom se trgovalo cjeli dan to je normalno svaki put cijene na burzi na kraju radnog vremena idu gore!

Za sada je najbolje arbitrima, easy money

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Treba uzeti u obzir i broj ljudi koji uspije registrirati dionice HT-a. Registracija ce sigurno trajati jos barem tjedan dana, pa ce oni polako kapati na prodaji…

Jos jedan razlog danasnjeg slabijeg prometa bi mogao biti i obustava primanja novih klijenata od vecine brokerskih kuca. I da ljudi zele prodati, trebaju se potruditi da nadu brokera…

Stoga, ako se trgovina nastavi ovim ritmom, mislim da nece biti nekog radikalnijeg pada (ispod 350 kn)…

Dobro je, samo da ne bude gore.

kada točno stiže povrat dali zna netko ?

eto tu ti dole sve piše

http://www.057info.hr/gospodarstvo/povrat-novca-za-uplacene-dionice-do-12-listopada

strpljen..spašen Time is on my side

…Eto nije me bilo 2 sata i gle 5 stranica hehe opet kazem sutra idemo po 350 kad ekipa na vjestima bude izjavila ” Dionice T-HT-a pale za jos 6%” svakom običnom građaninu koj radi svoj posao i ne prati forume cijene i ostalo šta uz to ide, zvucat ce paranoicno kladim se da ce me veceras stara zvat kad cuje vijesti i reci ce mi: “sine pa da ja to prodam, pa vidi pala je za jos 6%HEHEHE sutra idemo na 350!…

6,78% kolega, tako da će biti pet puta HE, a ne samo tri. Lova se vraća, eto čak je i meni sjela. [smiley2]

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

Povrat stigao!…erste banka

Čekam HEP....

Treba uzeti u obzir i broj ljudi koji uspije registrirati dionice HT-a. Registracija ce sigurno trajati jos barem tjedan dana, pa ce oni polako kapati na prodaji… Jos jedan razlog danasnjeg slabijeg prometa bi mogao biti i obustava primanja novih klijenata od vecine brokerskih kuca. I da ljudi zele prodati, trebaju se potruditi da nadu brokera… Stoga, ako se trgovina nastavi ovim ritmom, mislim da nece biti nekog radikalnijeg pada (ispod 350 kn)…

Neka pada, ionako sam dobio skoro 1/3 od onog što sam htio, a lova od povrata je danas sjela[smiley11]

Čekam HEP....

roda1:

Povrat stigao!…erste banka

Hebo RBA! [smiley13][smiley13]

skype - ivek1234

Meni se cini da raja ipak nije zadovoljna ovom cijenom, svi cekaju bolju ponudu.Mislim da ce sutra biti jos manji promet barem u duplo.Meni lova jos nije sjela, dokupiti cu jos mislim da kraj tjedna ce pokazati drugu sliku i dizanje cijene ako promet bude padao ovim intezitetom.[smiley6][smiley6]

Posebno za kolegu Iveka123. kako i za sve druge kojima može koristiti.

He-he!
Kao što vidite, opet sam se igrao sa Excelom, pa sam doradio svoju tablicu![smiley11]
Ovo je V. 2.0
Sada sam usporedio tri varijable današnjeg trgovanja: vrijeme, cijenu i količinu.

Nadam se da će vam se svidjeti. [smiley11]

La vita e bella!

Eh, da!
I tablica!!!!!

[smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

Stigao povrat preko Zaba[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close