HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 22:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

avax10: ” Evo, psolušali su te [smiley2] Kupnja – HT-R-A 87 362,61 437 362,60 8.249 362,50 12 361,54 75 361,52 Prodaja – HT-R-A 506 363,00 91 363,01 63 363,30 63 363,50 30 363,88 ” ko bi rekao…..ali nevjerujem da će ovo dugo trajat….brokerima se ne da trošiti vrijeme sa prodavateljima. Ja nazvao jutros da postavim nalog; pitao ja njih “kako su postavljeni nalozi….koliko bi mogao staviti?”….oni ko iz topa ispalili trenutno najbolju cijenu sa kupnje. Uopće im se ne da trošiti vrijeme….samo lupaju naloge da ih što više odrade i što brže. Dok god se ne smanji gužva na prodaji, mislim da nas čeka isti scenarij…..po mom skromnom mišljenju bar do kraja ovog tjedna

Ako ne i godine.
Par tisuća 63-ica dnevno i tako još 50-ak radnih dana do kraja prosinca.
Sve skupa cca 100 – 150 K onih koji se žele istovariti , a ne mogu prodavati u Londonu.

Mislim da cu se nacekat s prodajom. Ne a mi se niti trosit vrijeme za zadavanje naloga.

Svima je valjda jasno da je u petak zadnja cijena od 380,00 kuna bila politicka.
Bojim se i danas takovog scenarija.
Na zadnju cijenu od petka treba nadodati i danasnju trenutnu najvisu a to je 372,00 kune.
S tim se jos vise dokazuje cijena od 380,00, dignuta u zadnjih 10 min trgovanja.
Isto tako vjerujem da ce i danas biti odigrano da se zadnje minute digne cijena.

A moj komentar na to sto se na kupnji gomilaju kolicine od 8 kkom ne mora apsolutno nista znaciti. Taj dobi svoju porciju u jednom dahu. Vec videno, budimo realni.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

mori:

avax10: ” Evo, psolušali su te [smiley2] Kupnja – HT-R-A 87 362,61 437 362,60 8.249 362,50 12 361,54 75 361,52 Prodaja – HT-R-A 506 363,00 91 363,01 63 363,30 63 363,50 30 363,88 ” ko bi rekao…..ali nevjerujem da će ovo dugo trajat….brokerima se ne da trošiti vrijeme sa prodavateljima. Ja nazvao jutros da postavim nalog; pitao ja njih “kako su postavljeni nalozi….koliko bi mogao staviti?”….oni ko iz topa ispalili trenutno najbolju cijenu sa kupnje. Uopće im se ne da trošiti vrijeme….samo lupaju naloge da ih što više odrade i što brže. Dok god se ne smanji gužva na prodaji, mislim da nas čeka isti scenarij…..po mom skromnom mišljenju bar do kraja ovog tjedna

Ako ne i godine.
Par tisuća 63-ica dnevno i tako još 50-ak radnih dana do kraja prosinca.
Sve skupa cca 100 – 150 K onih koji se žele istovariti , a ne mogu prodavati u Londonu.

Progresivno pada broj onih koji su spremni prodati na ovoj razini, ali naravno još ima onih koji čekaju registraciju. Par tisuća dnevno bi moglo ići dulje vrijeme ako cijena krene lagano gore, makar po kunu svaki dan.

A moj komentar na to sto se na kupnji gomilaju kolicine od 8 kkom ne mora apsolutno nista znaciti. Taj dobi svoju porciju u jednom dahu. Vec videno, budimo realni.

Ili ga makne netom prije realizacije pa se nagomila prodaja [smiley2]

jedno početničko pitanje:
da li postoji (bitna) razlika da se nalog za prodaju (npr. 450 kn) da danas ili npr. za 10 ili više dana (naravno, pod predpostavkom da će se za tih 10 ili više dana dana početi trgovati na toj razini)?
hvala

u Londonu prošlo 113387 komada, zadnja 69,70$ kao kod nas

dan je pametniji od noći

nebih se ljutio da dodje na razine ddjh. [smiley2] dokupljujte gospodo dok je vrijeme…

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

jedno početničko pitanje:
da li postoji (bitna) razlika da se nalog za prodaju (npr. 450 kn) da danas ili npr. za 10 ili više dana (naravno, pod predpostavkom da će se za tih 10 ili više dana dana početi trgovati na toj razini)?
hvala

Bitan je redoslijed zadavanja naloga. Ništa te nekošta da nalog staviš odmah.

jedno početničko pitanje: da li postoji (bitna) razlika da se nalog za prodaju (npr. 450 kn) da danas ili npr. za 10 ili više dana (naravno, pod predpostavkom da će se za tih 10 ili više dana dana početi trgovati na toj razini)? hvala

Nema razlike, buduci vjerojatno zelite “utrziti” svoja 63 komada, a prolaze nalozi po 1000 komada!
Drugim rijecima, to je 63 promila od kolicine po kojoj se lupa po nalozima:)))

jedno početničko pitanje: da li postoji (bitna) razlika da se nalog za prodaju (npr. 450 kn) da danas ili npr. za 10 ili više dana (naravno, pod predpostavkom da će se za tih 10 ili više dana dana početi trgovati na toj razini)? hvala

Dobijes nizi “startni” broj, ali u ovim slucajevima on je nevazan.
Ispred “startnog broja” je ipak cijena, tj. ako netko stavi nalog na prodaju za, recimo 449.99 kuna, netko tko kupuje ce kupiti prije od njega nego od Vas….

To ti je kao u Bili, Metrou, Getrou i inim shoping mekama ovoga grada….

P.s. Ti ces isto prije kupiti nesto za 99.99 kuna, nego za 100,00 kuna, jel tako?

Osim nas malih ponekad po prodaji lupne netko jači,maloprije počistio sve do 365[smiley7]

New Report

Close