Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 96.783 | 2,693 | 36,00 | 36,10 | 0,28% |
luki007:
“/> Dok svi mali prodaju koji imaju namjeru prodat bude prošlo ovim tempom i mjesec i pol, nažalost ! A dotle cijena neide gore neg dole. Nažalost mislim da ćemo ronit i do 320 !
Tu negdje ,a i još malo niže
1.Ovo sa mjesec i pol mi izgleda realno
2. Ovo sa 320 mi izgleda nerealno (iako bih volio takav razvoj događaja)
Više od trećine je nestrpljivo. Vidite da ima na tisuće starica koje misle da će umrijeti do Nove Godine i koje moraju prodati. Ljudi će se uspaničariti, a ja ću se smijati
Više od trećine je nestrpljivo. Vidite da ima na tisuće starica koje misle da će umrijeti do Nove Godine i koje moraju prodati. Ljudi će se uspaničariti, a ja ću se smijati
onda je moguće da će neki biti zadovoljni i sa 20-25% zarade.čekamo na 315-330 Kn!
Pa kakva je ovo panika i malodušnost? Ako nemate živce za “pad” dionica niste ih niti trebali kupiti. Ili ih se riješite sada dok je još vrijeme. Zar je bilo za očekivati nastavak rasta kada par desetaka tisuća “malih” pokušava panično doći do brokera i prodati dionice budzašto? Nedavno sam pročitao na ovom forumu jedan savjet kada je netko počeo dizati paniku a koji je bio otprilike: smirite se, ili prodajte dionice sada pa ih dokupite kada krenu prema 500 (ako stignete). A svi koji očekujemo 450 i više trebamo se naoružat strpljenjem i prestati gledati svakih par minuta svaki nalog za prodaju i kupnu i iz toga izvlačiti zaključke kamo ide tendencija, kada će početi “vrtoglavo” rasti ili padati. Nema brige, sve je pod kontrolom i ljudi koji trebaju dobiti izbore itekako znaju što rade. A i fondovi. Ne bojte se, nitko neće izgubiti. Pitanje je tko ima živaca i vremena čekati. Pohlepa i panika su smrt za ulaganje u dionice. Ne smije se biti niti jedno niti drugo. Odoh i ja malo prošetati. Dosta je bilo neta za danas.
… Nažalost mislim da ćemo ronit i do 320 ! Tu negdje ,a i još malo niže. ako je trećina nestrpljiva onda to ne izgleda dobro do Božića 120 000*63*360=2.721.600.000 Kn
Ukupna potražnja za dionicama T-HT-a na IPO-u iznosila je ukupno 37,4 milijarde kuna, a ulagači su ga bili spremni već na IPO-u plaćati po 320 kn! A sad tebe brine tko će kupiti HT-a na burzi za 3 mld. kuna?? Pa mnogi će ga kupovati i više nego su ga upisali! Ja sam već danas kupio više nego sam dobio kroz nekoliko paketa na IPO-u, a i povrat od HT-a isto ću spucati u HT po ovim cijenama.
Ovo pisanje na forumu nema utjecaja na kretanje cijene kod dionice kao što je HT, ali razmislite malo prije nego se počnete razbacivati takvim izjavama i ciframa od 320 kn!
nokla: ” … Nažalost mislim da ćemo ronit i do 320 ! Tu negdje ,a i još malo niže. ako je trećina nestrpljiva onda to ne izgleda dobro do Božića 120 000*63*360=2.721.600.000 Kn ” Ukupna potražnja za dionicama T-HT-a na IPO-u iznosila je ukupno 37,4 milijarde kuna, a ulagači su ga bili spremni već na IPO-u plaćati po 320 kn! A sad tebe brine tko će kupiti HT-a na burzi za 3 mld. kuna?? Pa mnogi će ga kupovati i više nego su ga upisali! Ja sam već danas kupio više nego sam dobio kroz nekoliko paketa na IPO-u, a i povrat od HT-a isto ću spucati u HT po ovim cijenama. Ovo pisanje na forumu nema utjecaja na kretanje cijene kod dionice kao što je HT, ali razmislite malo prije nego se počnete razbacivati takvim izjavama i ciframa od 320 kn!
Prvi pametni post koji sam pročitala u zadnjih deset dana
Da li fond menađeri vide sve naloge ili samo prvih 5? Jel vide moj na 520-550 kn? Ak ga vide, tak ga dugo mogu gledati dok ga ne popapaju.[smiley2]
nokla:
“/> … Nažalost mislim da ćemo ronit i do 320 ! Tu negdje ,a i još malo niže. ako je trećina nestrpljiva onda to ne izgleda dobro do Božića 120 000*63*360=2.721.600.000 Kn ”
Ukupna potražnja za dionicama T-HT-a na IPO-u iznosila je ukupno 37,4 milijarde kuna, a ulagači su ga bili spremni već na IPO-u plaćati po 320 kn! A sad tebe brine tko će kupiti HT-a na burzi za 3 mld. kuna?? Pa mnogi će ga kupovati i više nego su ga upisali! Ja sam već danas kupio više nego sam dobio kroz nekoliko paketa na IPO-u, a i povrat od HT-a isto ću spucati u HT po ovim cijenama.
Ovo pisanje na forumu nema utjecaja na kretanje cijene kod dionice kao što je HT, ali razmislite malo prije nego se počnete razbacivati takvim izjavama i ciframa od 320 kn!
nije dobro za one koji prodaju.mi koji dokupljujemo ova situacija odgovara.
meni također na PBZ-u još nije sjelo….provjerio maloprije!
Meni u PBZ-u danas sjelo sve