Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
tko brani cijenu sa ovih 9tisuca jel on normalan, pa neka pusti da pada[smiley5]
Zašto brani cijenu? Možda se samo nakrcava
Prilično smo nisko pali relativno očekivanjima i procjenama, zašto ne?
Mislim da lova sjeda po datumima podnošenja ponuda. Meni je u pbz-u sjelo,a staroj i curi koje su davale ponude kasnije nije.
sutra max cijena oko360, lagano se spustamo skidajte kupnje, isao bih na zimovanje[smiley2]
rba?
Sijelo još rano ujutro![smiley11]
Ja očekujem još par dana navalu na prodaju a nakon toga stabilizaciju cijene i normalnije uvjete trgovanja.
Ako sam dobro vidio čini mi se da je 360 kn donji limit. Imho
A ovaj tjedan stižu i novci od povrata na račune.
A zašto očekujete da će fondovi hrliti u kupovinu? Pa gdje im se žuri?
to i ja pitam?kaj vi brijete svi?fondovi ovo fondovi ono?fondovi, koji su ušli po 265 imaju 30-40% zarade na ht.njima se uopće ne isplati dizat cijenu sad već sljedeće godine za dobre rezultate(kvartalne tj.poboljšanje rezultata),a mirovinci neće na 500 kn ulazit u dionicu koja vrijedi 380. politička igra?pa sanader vam je dao 120 kn po dionici kaj bi vi više?
bumo vidli kaj bude bilo
uf…skinulo se sad s prodaje…a tu je i na kupnji nalog od 2300 komada po 361 kunu…neće ovo danas ispod 360 više…
a i po 360 i kusur je dobar dokup…
ak može Mundrinić kupit 1000 komada po 376 kuna…onda možemo i mi po 360 i sitno…[smiley2]
Puno je novca otišlo iz fondova prije THT
-prvo se moraju vratiti
-mislim da je neka anketa rezultatima predvidjela da će 85% ljudi novce od THT vratiti fondovima
-čekati da ti novci sjednu natrag u fondove,tek će onda cijena THT krenuti gore
Niti spomena HT-a u podnevnom Dnevniku HTV.
Bilo je vremena za vijesti:
– o problemu sa rajčicom u Argentini
– obnovi dvorca Veliki Tabor
– trajnom smještanju Apoksiomena u Mali Lošinj