Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
A i lova dolazi tek u petak najranije.
Lova je već sjela ovima u Erste i HPB! Sutra već mogu trgovati!
kolega SLK malo ste mi cudni
otorili ste odlicnu temu “TA” gdje nesebicno pomazete svima koji to citaju (pa i meni, iako jos sve to slabo kuzim) a sada ismijavate sve nas koji neznamo sto su to certifikati. sad si mislim, ili neznate ni vi sto je to ili mozda uopce vama i nije bio cilj pomoci drugima kada ste otvarali temu vec nesto drugo…
inace pazljivo citam vase postove jer ste dosta cesto bili u pravu ali ovaj posljednji me razocarao[smiley3][smiley6][smiley3]
Eto kakvi su ljudi. Pomozi sto puta, nemoj jednom i već si razočaranje.
Jesam odmah napisao da se ne smijem zbog pitanja, nego načina na koji je postavljeno?
Pretpostavka je sa se neke stvari znaju prije nego se uopće počne ulagati. To je kao da svaki dan voziš auto, pa onda u slobodno vrijeme polažeš vozački ispit.
Inače, osim nas ovdje, i Google je tvoj prijatelj:
http://www.tportal.hr/gospodarstvo/poslovnivodic/page/2007/05/10/0044006.html
mreich:
”
A i lova dolazi tek u petak najranije.”
Lova je već sjela ovima u Erste i HPB! Sutra već mogu trgovati!
Nije sjela lova u erste! Nažalost![smiley10]
Naravno da nije. Sa isplatama se počinje u petak, 12. listopada. S time da će novce prvi dobiti oni sa računima u Erste i HPB. Ostali dan kasnije…[smiley2]
Buco:
”
”
Naravno da nije. Sa isplatama se počinje u petak, 12. listopada. S time da će novce prvi dobiti oni sa računima u Erste i HPB. Ostali dan kasnije…[smiley2]
Lova na računu u erste banci sa valutom 09.10.
Asko, zar nije rečeno da je povrat sredstava najkasnije do 12.?
Je, i SDA ima zakonski rok da odgovori na upit 10 dana. Gle čuda, to je u pravilu baš taj 10. dan. [smiley1]
Asko, zar nije rečeno da je povrat sredstava najkasnije do 12.?
Dana 04.12. je rečeno da se novac vraća za 7 dana (nisam sigural da li radnih ili kalendarskih – nisu precizirali).
To izlazi 12.12.
Naravno da bi bilo bolje da je prije….[smiley2][smiley2][smiley2]
Asko:
”
Buco:
”
”
”
Lova na računu u erste banci sa valutom 09.10.
Kako znaš?
Sjela lova na erste.
Sve najlijepše za ovu pozitivnu vrstu diskriminacije želim Ersteu u još puno ovakvih IPO-ova.
Novac od povrata mi je sjeo na račun (Erste). Mogu s njim raspolagati već danas (iako mi ne treba). Čini mi se da ovaj IPO ide na način kako je prije zamišljen. Kupovina punih paketa (38.000 kuna) po cijeni od cca 320 kuna (ulazna za 16695 po 265) i eventualni dokup za ostatak novca (21305 po cca 370 kuna) ovih dana. U tom slučaju prosjek ulaza je 324.79 kuna po dionici što smo svi i prihvaćali u početku (raspon do 320 kuna za cijeli paket). Dakle sve ide po planu (osim što će i dio “jurećih” ulagača ponešto zaraditi). Kada se samo sjetim koliko je bilo na ovom i sličnim forumima pesimizma radi broja kupaca dionica. A sve će doći na svoje (onako kako je i planirano). Svaka čast Ivo i ostali oko njega. Stvarno ste sposobni.
Molim za neupućene koji bog su ti certifikati od par linkova unazad?
Primjetio sam da je kolega fazan svojim postom pogurnuo topic Opcije na prve stranice pa pogledajte.
A ja bi vam još dodao kao “obaveznu literaturu” još i http://opcije.blog.hr/
A sad lijepo na čitanje, ali od početka, pronaći ćete “puno lipih stvari”.