Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Hvala Alien.
Mi smo očekivali da će cijena u Londonu ipak porasti.
To znači blagi pad i kod nas sutra.
Ne znači to nista , sutra je novi dan ,a i nije neki pad.
Strani investitori su u principu spremni manje dati za dionice nego hrvatski. Treba pricekat da ovi stranci rasprodaju sve nasima… IMHO [smiley1]
Strani investitori su u principu spremni manje dati za dionice nego hrvatski. Treba pricekat da ovi stranci rasprodaju sve nasima… IMHO [smiley1]
A onda od naših kupiti skuplje
[smiley1]
naravno kad se isprazni sve što je za prazniti u Londonu…
kad naši mali nestrpljivi raspordaju svoje…
krenut će i infoi oko uzleta H-a sve montirano za rast… cijene…
u svakom slučaju kao što kolega fazan kaže, ja prestajem ovdje divaniti idućih 7 dana minimalno vjerojatno i 15…
adio
Bojim se da ćemo slijedeći tjedan gledati “dioničko čišćenje” na HT-R-A[smiley2]
Slabo je paketica po 63 otislo prvi dan. Ljudi nedaju [smiley1]. Kolko vidim prvi dan je obiljezila arbitraza izmedju LSE-ZSE.
Ma sad kad vide da to pada prema 350 svi će se razbježat
hm… Shortat ili ne?
Tko je ono pisao na forumu da će se naši fondovi uplašiti stranih i prije njih kupovati? Znam da su dovoljni i naši da cijena ode gore ali zanima me gdje su sad ti strani???
ententinis: ” Ma sad kad vide da to pada prema 350 svi će se razbježat ” hm… Shortat ili ne?
Kako ćete shortati kolega kad ste kupili po 265?
[smiley2]
deimos:
”
ententinis: ” Ma sad kad vide da to pada prema 350 svi će se razbježat ” hm… Shortat ili ne? ”
Kako ćete shortati kolega kad ste kupili po 265?
[smiley2]
Prodat sad i kupit jeftinije za tjedan dana? Nabavna cijena ne igra ulogu, samo trend.