HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 07:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

LSE update

meni nije uopce jasno zasto se islo na Londonsku burzu …[smiley6]

Ne brini, bit će toga i na ZSE (72USD-372kn) pa kupuj. Ja cekam 350

sorry ..krivi screenshot [smiley2][smiley2][smiley2]

Sve do sad po 72. Koliki je tečaj? Oko 5.2?

No respect

Sve do sad po 72. Koliki je tečaj? Oko 5.2?

5.17 srednji hnb-a

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

vistman:

Evo londona na 74 USD …

di ti to vidis?

As at 08-Oct-2007 9:20:35
74.000 Price Move +2.00 +2.78%
http://www.londonstockexchange.co.uk/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?sym=US4432962078USUSDIOB%20B288P82THTC

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

kolega dado10 nemojte biti nestrpljivi bice robe I kod nas I na nizim cijenama, ozbiljan investitor kupuje kad njemu pase a prodaje isto tako… samo sto imamo presedan s previse investitora I tu Nece biti bas lako trejdat….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

TunaSalad:

ma u redu. samo ako se ništa ekstra ne dogodi mislim da ćeš se načekati za tih 1.000. ja ne vidim za to potencijala sa sadašnjim info u tom vremenu.”

kako ne vidiš, pa pogledaj na kojim nivoima se nalaze firme na našem tržištu … ajde navedi bolje firme od HT-a, a da ih fondovi mogu imati u svom portfelju …

mislim da će za ovu dionicu presudnu ulogu imati psihologija, a ne pokazatelji … kako bilo, zapakirana je tik do Industrice i čeka bolje dane … meni je 500,00 kn malo i nikuda mi se ne žuri …

fazan, evo da ne ponavljam nešto što je već par puta procijenjeno:
Vaš link

trenutna fer cijena je oko 400 – 450 max. ukoliko HT nastavi ovim tempom (bez nekog ekstra rasta) cijenu od 1.000 ćeš čekati malo više od dvije godine.
moguće je da će ju tržište više vrednovati iz tko zna kojeg razloga, ali tu nema špekulacije – firma stabilna, sve se više manje zna – nema tu uzbuđenja puno.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

E baš mlitavo je krenulo!!!!

I has the money, what I do wif it?

samo polako bez nervoze

I has the money, what I do wif it?

kolega dado10 nemojte biti nestrpljivi bice robe I kod nas I na nizim cijenama, ozbiljan investitor kupuje kad njemu pase a prodaje isto tako… samo sto imamo presedan s previse investitora I tu Nece biti bas lako trejdat….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

da u pravu ste bit će kod nas ispod 380 u to sam siguran…
ali nešto mi malo smrdi ovaj london…
pa nigdje transakcija…
izgleda su ovi što su tamo prodavali, opametili se naglo preko vikenda…
ne da su stavili više targete, nego uopće nema ničega na prodaji…
ha ha…
igra malog tigra…
ohoho ovo nisam očekivao moram priznati… to mi govori da tamo slijedi rast preko zaključnih 72 USD od petka…

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

New Report

Close