Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
LSE update
meni nije uopce jasno zasto se islo na Londonsku burzu …[smiley6]
sorry ..krivi screenshot [smiley2][smiley2][smiley2]
Sve do sad po 72. Koliki je tečaj? Oko 5.2?
5.17 srednji hnb-a
vistman:
”
Evo londona na 74 USD …
”
di ti to vidis?
As at 08-Oct-2007 9:20:35
74.000 Price Move +2.00 +2.78%
http://www.londonstockexchange.co.uk/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?sym=US4432962078USUSDIOB%20B288P82THTC
kolega dado10 nemojte biti nestrpljivi bice robe I kod nas I na nizim cijenama, ozbiljan investitor kupuje kad njemu pase a prodaje isto tako… samo sto imamo presedan s previse investitora I tu Nece biti bas lako trejdat….
TunaSalad:
”
ma u redu. samo ako se ništa ekstra ne dogodi mislim da ćeš se načekati za tih 1.000. ja ne vidim za to potencijala sa sadašnjim info u tom vremenu.”
kako ne vidiš, pa pogledaj na kojim nivoima se nalaze firme na našem tržištu … ajde navedi bolje firme od HT-a, a da ih fondovi mogu imati u svom portfelju …
mislim da će za ovu dionicu presudnu ulogu imati psihologija, a ne pokazatelji … kako bilo, zapakirana je tik do Industrice i čeka bolje dane … meni je 500,00 kn malo i nikuda mi se ne žuri …
fazan, evo da ne ponavljam nešto što je već par puta procijenjeno:
Vaš link
trenutna fer cijena je oko 400 – 450 max. ukoliko HT nastavi ovim tempom (bez nekog ekstra rasta) cijenu od 1.000 ćeš čekati malo više od dvije godine.
moguće je da će ju tržište više vrednovati iz tko zna kojeg razloga, ali tu nema špekulacije – firma stabilna, sve se više manje zna – nema tu uzbuđenja puno.
kolega dado10 nemojte biti nestrpljivi bice robe I kod nas I na nizim cijenama, ozbiljan investitor kupuje kad njemu pase a prodaje isto tako… samo sto imamo presedan s previse investitora I tu Nece biti bas lako trejdat….
da u pravu ste bit će kod nas ispod 380 u to sam siguran…
ali nešto mi malo smrdi ovaj london…
pa nigdje transakcija…
izgleda su ovi što su tamo prodavali, opametili se naglo preko vikenda…
ne da su stavili više targete, nego uopće nema ničega na prodaji…
ha ha…
igra malog tigra…
ohoho ovo nisam očekivao moram priznati… to mi govori da tamo slijedi rast preko zaključnih 72 USD od petka…