Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Jel spreman netko od Vas i navesti vaše “miljenice”
Vidim da imamo novog člana Cayman-a.Nadam se da si svjestan koji si teret na sebe preuzeo,ime Cayman na ovom forumu je sinonim za konstruktivno pisanje i davanje savjeta zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu!
Ogromnu lovu je HT ovim IPO-m dobio na račune , ima gotovo misec dana ,oročeno u nekoj banci za taj period HT-u super izvanredni prihod…….
preokret!!!
nakon jutarnjeg minusa u londonu, zadnja cijena 74 dolara i plus od 2,78%[smiley2]
Evo i moj prvi post….
Investiram otprilike godinu dana i do sada sam uglavnom isao teorijom čorave kokoši i uspio ostvariti odredjeni profit ( uključujući inu i magmu ). Mislim da pisete prave stvari i dajete podrsku jedni drugima. Ono sto mene vodi na cifru od min. 450kn jest činjenica da su fondovi u startu kupovali po prilično visokoj cjeni i da će dalje kupovati od paničara drugi tjedan i time je rušiti do 350kn. Cijelo vrijeme si postavljam pitanje hoće li mali izdržati pritisak recimo 5,6 mjeseci ili će se zadovoljiti teorijom kako je susjed prodao pa bi trebali i oni. Isplati li se dio od tri paketa ostaviti na rok duži od 2,3 godine?[smiley10]
Evo londona na 74 USD …
di ti to vidis?