Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
‘Neto dobit je povećana za 2,4 posto i iznosi 1,8 milijardi kuna’ I onda mi netko spočitava za target od 1.000,00 kn. [smiley8][smiley8][smiley8][smiley8][smiley8]
…kojih 1000 kn u narednih par mjeseci,ma kada prođe ova euforija sa više od 380-500 kn ode ona do neba,ali tko ima živaca držati ju par mjeseci,do tisućaka će i doći. A tko čeka,…. dočeka… Ali malo nas je tako jakih živaca….[smiley7][smiley7][smiley7][smiley7][smiley7][smiley7]
E,Looka Borna ne bih ih ja toliko žalila,samo na T HT u petak su zaradili na provizijama preko dva milijuna kuna…,a što tek slijedi…[smiley10]
Ne znam kako si dosla do ove brojke od preko 2 mil. kuna, jer provizije i sumu transakcija (kupnja-prodaja)brokerskih kuca i nije bas lako izracunati pri ovolikim prometima.[smiley9]
Ja jos imam sve pakete i mislim malo cekati, ali ne vjerujem da ce uopce brzo na razine od 1000…
budimo realni..
sve preko 500 je i vise nego dobro
BAKICAAA:
”
E,Looka Borna ne bih ih ja toliko žalila,samo na T HT u petak su zaradili na provizijama preko dva milijuna kuna…,a što tek slijedi…[smiley10]
”
Ne znam kako si dosla do ove brojke od preko 2 mil. kuna, jer provizije i sumu transakcija (kupnja-prodaja)brokerskih kuca i nije bas lako izracunati pri ovolikim prometima.[smiley9]
Pa negdje između 2 i 3 milijuna je i po meni. S obzirom na promet i da svaka strana plaća troškove transakcije, dakle prosječno preko 1% po transakciji.
—
Gdje se ono može s malim kašnjenjem pratiti trgovanje HT na LSE?
Današnji dan u Londonu bi mogao biti znakovit za naš utorak.
Baš me zanima da li će naše brokerske kuće stvarno imati zatvorena vrata samo za svoje klijente ili i za moguću povoljniju kupnju u Londonu.
A možda se cijena u Londonu izjednači sa našom zadnjom. [smiley1]
A možda ju i prijeđe.
A možda su i u šumi.[smiley1][smiley1][smiley1]
samo se nadam da se neće ponovit DT:
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=DTE.DE&t=my&l=off&z=m&q=l&c=
[smiley2] Znam da nema veze ali svejedno mi ne uljeva povjerenje…..[smiley1]
Današnji dan u Londonu bi mogao biti znakovit za naš utorak.
Itekako će biti znakovit. Ovisno o ishodu, može biti presudan za sutrašnje stanje cijele naše Burze.
Ako dodatno padne danas, onda nas sutra očekuje korektivan dan, dan rasprodaje i kupovine HT. Već se u petak vidjelo da kako HT pada, ljudi izlaze iz dionica i kupuju HT.
Ako bi taj pad bio značajniji, tj. završi u Londonu danas oko 350, bit će pakleno jutro.
Val panike i pohlepe, od rasprodaje HT, preko rasprodaje dionica za ulazak u “jeftin” HT.
Hvala za linkove. Kad po našem vremenu starta trgovanje na LSE? 10:30?
Posejdon: ” Današnji dan u Londonu bi mogao biti znakovit za naš utorak. ” Itekako će biti znakovit. Ovisno o ishodu, može biti presudan za sutrašnje stanje cijele naše Burze. Ako dodatno padne danas, onda nas sutra očekuje korektivan dan, dan rasprodaje i kupovine HT. Već se u petak vidjelo da kako HT pada, ljudi izlaze iz dionica i kupuju HT. Ako bi taj pad bio značajniji, tj. završi u Londonu danas oko 350, bit će pakleno jutro. Val panike i pohlepe, od rasprodaje HT, preko rasprodaje dionica za ulazak u “jeftin” HT. Hvala za linkove. Kad po našem vremenu starta trgovanje na LSE? 10:30?
ako bi sutra doslo do rasprodaje/korekcije radi kupovine HT-a, to bi morali biti dosta hrabri ulagaci, ili pravi znalci koji su sigurni u jaki rast HT-a, pa im nije zao opet prodavati “miljenice” s popustom… nadam se da to necemo opet gledati
Genoveze
korisnik od: 30.07.2007.
Ali će uskoro taj zakon doći,naime egzistiram u Sloveniji i Hrvatskoj,svi ti zakoni su se postepeno uvodili u Slo i povremenimpraćenjem događaja vidim Hr ide istim koracima i postepeno uvodi zakone,mislim da evropa to traži a ovi moraju izvršavat…. porez na kapitalnu dobit SDP uvodi zbog pritisaka EU-a.. to je neka bakica na placu ti rekla…. uh nisi ni svjestan koliko si sretan svjetom seces bez brige I pameti… kad dodes na vlast formiras vladu I onda imas probleme zbog interesa EU-a a ova propaganda je zbog proletera koji su jalni na cijeli svijet a oni imaju pravo glasa I crveni kmeri s njima racunaju… Ti neznas fundamentalno razmisljanje prosjecnog hrvata, sretan je kad susedu crkne krava a ne poduzima nis ak je njegova jalova (ne moze imati maloga teleka) …vidi se da si slovenac sam pazi da te samodol ne skuzi ides zatvora….
Genoveze
korisnik od: 30.07.2007.
Ali će uskoro taj zakon doći,naime egzistiram u Sloveniji i Hrvatskoj,svi ti zakoni su se postepeno uvodili u Slo i povremenimpraćenjem događaja vidim Hr ide istim koracima i postepeno uvodi zakone,mislim da evropa to traži a ovi moraju izvršavat…. porez na kapitalnu dobit SDP uvodi zbog pritisaka EU-a.. to je neka bakica na placu ti rekla…. uh nisi ni svjestan koliko si sretan svjetom seces bez brige I pameti… kad dodes na vlast formiras vladu I onda imas probleme zbog interesa EU-a a ova propaganda je zbog proletera koji su jalni na cijeli svijet a oni imaju pravo glasa I crveni kmeri s njima racunaju… Ti neznas fundamentalno razmisljanje prosjecnog hrvata, sretan je kad susedu crkne krava a ne poduzima nis ak je njegova jalova (ne moze imati maloga teleka) …vidi se da si slovenac sam pazi da te samodol ne skuzi ides zatvora….
ako bi sutra doslo do rasprodaje/korekcije radi kupovine HT-a, to bi morali biti dosta hrabri ulagaci, ili pravi znalci koji su sigurni u jaki rast HT-a, pa im nije zao opet prodavati “miljenice” s popustom… nadam se da to necemo opet gledati
Znam da su to neke kolege forumaši činili već u petak, čim je krenuo HT ispod 400. [smiley10]
O hrabrosti i znanju nekom drugom zgodom. Sve ovo oko HT nisu normalne okolnosti, pa nema ni racionalnosti.
Jesu li bili “normalni” kad su rasprodavalji portfelje u minusu zbog ulaska u HT? A znamo koliko ih je to učinilo.