HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.11.2024. u 19:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,29
57.455
1,583
36,40
36,60
0,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zrno maka da li si kupovao neke druge dionice?Ako si kupovao morao bi imati pin i br investitora,a to bi ti trebalo biti dosta da zadaš nalog.

ne, ovo mi je prvi izlazak u ove vode.
znam da je bila guzva i strka, ali zar nije do sada nesto tribalo stići na adresu?

ko je jamio-jamio je!

Ne znam sve koje poznajem su dobili pin i broj investitora,e da fali ti još nekoliko stavri za dat nalog ali to sve riješiš sa brokerom.Kako si uplaćivao dionice,da nisi slučajno zabrlja kod ponude uplatio više,manje isl

sve po pravilu, dao ponudu, uplatio i sad čekam.
ali nikako dočekat. tješim se da zbog gužve nisu uspili sve do sada obavjestit ali se isto malo brinem.

ko je jamio-jamio je!

Ako si dao ispravnu ponudu onda će ti sigurno doći,ako te baš krpa nervoza telefonom opali na sda pa na operatera kažež mu šta se zbiva(velika je navala na sda pa ne znam kako ćeš proći)

…Pitanje za milijun kuna (vrijedi tri)………. Može bankari. Recimo da ja uzmem zajam na tjedan dana od banke i isti vratim u roku, dakle za tjedan dana……banka bi naravno zaračunala kamatu. A mi?????? Čekamo naše pare tjedan dana i nikom ništa hahaha…..3 milijunčića povrata( razumjeli ste, višak od paketića)…………….koja prevara zar ne?!

..sve što je bitno oku je nevidljivo..[color=black][/color]

Analiza: Što je Vladi trebao izlazak HT-a na londonsku burzu?

Više na: Vaš link

a šta bi i kamatu na višak novaca??
narod nikad zadovoljan

[url]http://[/url]

…Pitanje za milijun kuna (vrijedi tri)………. Može bankari. Recimo da ja uzmem zajam na tjedan dana od banke i isti vratim u roku, dakle za tjedan dana……banka bi naravno zaračunala kamatu. A mi?????? Čekamo naše pare tjedan dana i nikom ništa hahaha…..3 milijunčića povrata( razumjeli ste, višak od paketića)…………….koja prevara zar ne?!

Pravila igre su poznata. Nitko te ne prisiljava da igras

Nije tri milijunčića nego cca6 milijardi.Ako su građani uplatili cca 13 milijardi a paketi se umanjili za 55%.

Kada bi se mogla stabilizirat ova navala na SDA(u ovom tempu kojim rade), da bi mogao registrirati dionice?

Co to maš u portfelju?

-350000 ljudi uplatilo dionice
-oko 12 tog povrat novca
-cjena na ovoj razini
-neka svaki 100- ti ide u dokup
-KAKO ČE SE POSTAVIT FONDOVI???????
-cjena MORA mora PUNO gore!!!!!!

šangay-mann hoces biti moj broker

New Report

Close