HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 06:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Šta da radim ljudi evo jutros mi zvoni mobilni ko blesav.Narod pročita novine te me pitaju da li treba dionice sada prodati,hoće li dionice još padati.
Ne znam šta da ih savjetujem,ali znam da ja ne prodajem ispod 500.
Šta mislite kuda će dionica nakon povrata love

oprosti ako grijesim al imam osjecaj da ne pita narod nego ti pitas sto ce biti[smiley2]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Uzmimo cinjenicu da fondovi rijetko grijese, u globalu, rijedje od pojedinacnih usera.

Postavlja se pitanje, zasto onda oni kupuju po cijeni 370-400kn??

gledaj fondovi su dugorocni a ova dionica ima prekrasnu dividendu i FA im je dobra za nekoliko godina.Oni da je kupe i po 500 kn bili bi zadovoljni jer znaju da vrijedi.Narod je gramziv i hoce brzu i laku zaradu.Jos nesto oni uvijek imaju razliku kupnje svojih po povlastenoj cijeni i ove po cijeni koja je sada a jako je niska zato sto bas i nisu dobili puno tako da oni unaprijed gledaju svoju razliku kad za pola godine bude opet love u fondu da dokupljuju skuplje i razlika im je opet na razini FA.Jednostavno oni ne gube a nisu ludi da nekom poklanjaju pa makar to bio i IVO jer u tim mir. fondovima je i nasa lova i ne bih volio da ja izdvajam od place i na kraju godine vidim da su poslovali u minusu.To se jednostavno ne smije dogoditi

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Nisam postavlja jučer naloge ni na kupnji ni na prodaji.
Target dižem na 530 kn pa taman ga čeka 1 god.
Osobno mislim da će cijena još malo pasti,a kad se vrate sredstva da bi mogla preko 400

Vidim da je vecina konsternirana danasnjom ponudom i postignutom cijenom. Zelio bih vam samo zazeljeti toplu dobrodoslicu u Hrvatsku i susret sa stvarnim svijetom posto mislim da ste dosada zivjeli u jednoj maloj izoliranoj grupici stanovnistva. Ja svoje dionice nisam ni registrirao kod brokera jer mislim da ce se mozda isplatiti ovo drzati citavu godinu. Ono sto je kod INE trajalo par mjeseci, ovdje ce trajati 3-4 puta duze. Dakle da sumiramo… 350k dionicara od toga 250k novih. Medju njima SVE drustvene skupine: penzioneri, bolesni penzioneri, penzioneri na umoru, narkomani, kriminalci, kriminalci bez love za advokata, obitelji opterecene kreditima, ljudi koji bi htjeli na skijanje u prosincu, ljudi koji bi htjeli na skijanje u veljaci, 2/3 gomile od 350k uopce nema internet, 90% nema fakultet, 40% nema srednju skolu, mnogi bi htjeli na ljetovanje iduce godine, rastavljeni supruznici bez love za alimentaciju, … Teoretski, kad policija obavi neku vecu zapljenu heroina… ova grupa narkomana dionicara krece u prodaju i ponovo pada cijena THTa. Sto se mene tice, na ovu dionicu gledam kao u ulaganje u neki malo bolji fond.

kolega kako ste to opisali naše dionicare kao najnizi segment drustva?
a sto je s postenim pukom sto se istina prvi puta susrece s trzistem kapitala i dosta im je za novi televizor, po tome akcija u konzumu za Quadro i zapljena droge (kak ste rekli) i pad cijene 20% zbog prevelike ponude 66% raspolozivih dionica…[smiley1][smiley1][smiley1]
ima tu i postenog svijeta, vide vlada rasprodala 35+16% švabi i sad ne žele prodati nikad već ostavit za 30 godina da mogu spomenut u testamentu i ostavit u nasljeđe…
mi hrvati smo takvi kad neko drugi proda (dvje bivše vlade) odmah pljujemo to je necionalno bogatstvo, ljudi se otpuštaju, dobit se odvlaći itd a kad se nama ponudi mogućnost nešto tako vrijedno posjedovat mam rasprodamo jer tada me zanima da si kupim velikoga televizora
možda bi bilo dobro da budemo osvješteniji i samokritični [smiley1][smiley1][smiley1]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Nisam postavlja jučer naloge ni na kupnji ni na prodaji. Target dižem na 530 kn pa taman ga čeka 1 god. Osobno mislim da će cijena još malo pasti,a kad se vrate sredstva da bi mogla preko 400

kolega mogli ste nalog dati i za godinu dana (kad nebude gužva) ako Vam je target 530 i ubrati 6 di(j)onica zar ne???

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Jedan paket stavljam na 450kn, makar čekao mjesec dva, a ostala dva će pričekat bonus dionice tj godinu dana iz jednostavne računice, očekujem da e HT-R-A nakon godinu dana vrijedit 500kn i kad se tome pridoda 10% ili 1 dionica na deset, dobivam vrijednost kao da vrijedi 550kn ili dobit na godinu danaod preko 100% [smiley2]

Evo vam link za ponedjeljak:

http://www.axlquotes.com/axl-dlls/publish?url=/trades.shtml&SYMBOL=THTC

skype - ivek1234

Mogu vam reći da mi je polako dosta ove histerije ko hoće prodati neka proda i još uvijek može dokupiti kad i ako počne rasti kome je ovo dosta nek uzme lovu a ko hoće čekati neka čeka. i nitko nije na nikakvom gubitku!
šta će? kako će? kolko će? kuda će?…. a niko nema pojma

I has the money, what I do wif it?

Jeli to na kraju prošlo 55000 po 72 dolara, moglo bi u ponedjeljak biti zanimljivo u Londonu

Plavi, upravo sam procitao tvoje prethodne komentare i slažem se s cijelom analizom.

Mi kao narod smo krdo masa bili u kupovini a evo izgleda i u prodaji. Samo mi je žao što krdo ne zna svoju snagu i time je odredilo nisku cijenu, a isto tako je snaga krda mogla odrediti i 480 na zatvaranju!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

“Treba nam vid kapitalizma koji bi usmjeravao građane da se bave određenim poslovima koji su dugoročniji i koji mogu garantirati relativno pristojan život na dužu stazu,a ne bogaćenja u kratkom roku koristeći povoljne cijene dionica na burzi…”,rekao je Mr.Zoran Malenica o dionicama T-HT-a,izvor “Novi List”

New Report

Close