Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,89 | 49.414 | 1,377 | 35,90 | 36,00 | -0,28% |
Gospodo SLK i Jovica,
vidim da dobro okrećete kapital. Dajte koji savjet. Mi sitne ribe i tako nismo nikome konkurencija
samo gledaj di su ostavljali postove i znaš u što su ulagali, još ako i čitaš te postove..mogao bi svašta zaključiti
Govorite da je samo 2581 mali dioničar prodao. A zašto? Ne zato što nije mogao, nego zato što je prodaja stavljana daleko van dometa paljbe fondova. Takav jedan mali sam i ja koji je stavio na >500 kunića. I takvih će biti svaki dan sve više. Evo nekoliko svojih prijatelja sam razuvjerio da prodaju ovako nisko i ljudi polako shvaćaju bit i neće davati za ovakvu siću.
A tehnički se je moglo prodati puno više. Jednostavno neki su prodavali da bi mogli reći: ja sam prvi dan prodao. Jedan poznanik mi se tako i danas pohvalio, prodao na 380 i sad misli da je Đek. Rekao sam mu samo bravo. A što drugo s takvima.[smiley3]
Kad se izanalizira današnja trgovina vidi se da još nismo ni blizu kraju istresanjima. Samo je 2581 “mali” dioničar uspio danas prodati svoje. U tablici su sve današnje transakcije a filtriranjem transakcija manjih i jednakih 63 dobije se 2581 transakcija. Pošto ima i transakcija po 64, 65, 66… komada ne može se dobiti baš precizan broj koliko je malih prodalo (jer su možda naknadno kupovali pokoju pa u kompletu prodavali). Sve u svemu, čeka nas još neko vrijeme zagušenih linija i nerviranja.
To i ja kazem, a pojednici me uvjeravaju da je proslo 9679 paketa
može pitanjce od laika. Uobavjesti od SDA neznam koji je broj moga računa u SDA, da li je to oznaka investitora i da li taj broj upisujem na nalog za registraciju vlasničke pozicije kao broj računa u SDA???????
može pitanjce od laika. Uobavjesti od SDA neznam koji je broj moga računa u SDA, da li je to oznaka investitora i da li taj broj upisujem na nalog za registraciju vlasničke pozicije kao broj računa u SDA???????
da
Govorite da je samo 2581 mali dioničar prodao. A zašto? Ne zato što nije mogao, nego zato što je prodaja stavljana daleko van dometa paljbe fondova. Takav jedan mali sam i ja koji je stavio na >500 kunića. I takvih će biti svaki dan sve više. Evo nekoliko svojih prijatelja sam razuvjerio da prodaju ovako nisko i ljudi polako shvaćaju bit i neće davati za ovakvu siću.
A tehnički se je moglo prodati puno više. Jednostavno neki su prodavali da bi mogli reći: ja sam prvi dan prodao. Jedan poznanik mi se tako i danas pohvalio, prodao na 380 i sad misli da je Đek. Rekao sam mu samo bravo. A što drugo s takvima.[smiley3]
Slažem se da ne bi trebali ovako nisko prodavati, svakako ne i bit će dobro ako tako bude kao što velite da će ih svaki dan biti sve više.
Ali bojim se da je i puno previše onih koji nas ne bi poslušali [smiley6]
zahvaljujem, učimo bez žurbe, dok sve naučimo bit će t-ht i preko 450,00
ponovi koji put dok ne dodje na 500 kn[smiley11]
Bez 650kn ne razmisljam o prodaji,a vi sad mozete misliti da sam se najeo ludi gljiva, ali ja sam tako odlucio jos kad sam ih upisao![smiley1]
Ovi sto su prodali po 380kn mislim da su ih poklonili trebali su jos cekati!Ja sam kupio jos po 380 i mislim da cu i na tome fino zaraditi.
marinko: ” Lejzer: ” marinko: ” Danas je prodano 10 000 paketa.. ” Ma kojih 10 000 paketa? Kako se doslo do te racunice? Po mojo racunici nije prodano vise od 2500 paketa. ” Kriva ti je računica…… 609 831 dionica/63=9679 paketa ” Halooo Ovo nisu paketi od 63 komada i to se ne moze tako racunati!!!!!
Halooo ti čovječe…..
HT-R-A 10:21:33 13.430 400,00 5.372.000,00
u ovoj transakciji nalazi se 213 paketa (ne nužno različitih vlasnika) po cijeni od 400 kn.I ne razumjem šta ti nije jasno.
Pa ima ovdje i ponekog sa zanimljivim načinima razmišlanja [smiley2]