Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
Izgleda da se ponavlja sličan scenarij kao u Njemačkoj.
Gdje sada onaj jadnik koji je dao po 330kn! Lik je već u 9.15h postavio nalog! Čudno za bakice i djedice koji se ne kuže u sve to.
Izgleda da se ponavlja sličan scenarij kao u Njemačkoj.
niti sličan kolega, niti sličan
nemoj ti nikoga osuđivati što je prodao po 330. ti si jednaki jadnik što je stajao u redu pola sata ili sat vremena da bi kupio ovu dionicu u nadi da će prvi dan biti 800 kuna. ljudima treba lova i nek prodaju. ionako dionice nisu za preširoke narodne mase jer to uzrokuje propast burze. ako ovi svi iz ht-a ostanu na burzi, onda odmah mogu najaviti svoje povlačenje s hrvatske burze jer će doći do sloma burze gotovo sigurno.
nemoj ti nikoga osuđivati što je prodao po 330. ti si jednaki jadnik što je stajao u redu pola sata ili sat vremena da bi kupio ovu dionicu u nadi da će prvi dan biti 800 kuna. ljudima treba lova i nek prodaju. ionako dionice nisu za preširoke narodne mase jer to uzrokuje propast burze. ako ovi svi iz ht-a ostanu na burzi, onda odmah mogu najaviti svoje povlačenje s hrvatske burze jer će doći do sloma burze gotovo sigurno.
zašto misliš ovo o slomu burze?
Idealno je napraviti paniku i pokupiti ovakve jadnike! No, nema se tu kaj previše pričati. Nema dionice koja nije imuna na ovakve stvari! Gadi mi se samo trenutni trend napumpavanja svih drugih dionica. Kada dobimo povrat novaca kupujmo što skuplje, a HT prodajmo što jeftinije.
Baš sam se pitao gdje si nestao 🙂
Na stranu katastrofičari koji su lajali o krahu zadnjih godinu dvije, ali sve mi se izglednija čini ako se ovako nastavi.
edit :oh da i post stranica numero 666 u ovom threadu 😉 – Nostradamusi gdje ste?
O čemu vi to? Ja ne vidim da je itko prodao po 330.
Trkeljate bez veze već, halo, preko 600 str.
na 666 stranica.
[smiley2][smiley2]
Uvredom na uvredu. Stilski i funkcionalno.