HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

još nekih 350 000 diončara treba da se istresu da možemo očekivati rast,a to je nekih mjesec dana otprilike

Ipak budimo zadovoljni rast od 40 % nije loše za prvi dan.

Lijep pozdrav [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

Razočaro me je TH.Mislio sam da će cijena barem 10-20% gore od otvaranja a ovo je otišlo 10% dole.Uz ovakav veliku podršku na kupnji….
Dobro je da ima i naših drugih dionica.
Nadam se boljem utorku.

Evo zatvaranje

Najbolje ponude [ HT-R-A ]
Kupnja Cijena
1437 377,05
500 377,00
39 376,10
90 376,04
254 376,01
Cijena Prodaja
380,00 2960
381,00 140
381,01 63
382,00 196
382,99 33

My God, it's full of stars!!

po meni je pokazala karakter varijacije od 10% su prihvatljive

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

zamolio bih amatere zabrinute za svoja 2 paketića(i ovi ispod paketa+penzioneri i ostali jumferi) da ne šire svoje strahove i frustracije po forumu.

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

Ma nije mi jasno da je neko opće ušu u ovaj biznis s namjerom da zaradi 6000 kn !
Pa to je opća katastrofa!
[smiley1][smiley2]

Kako koji? Pa oni kojima je i to puno… Ljudi preživljavaju, nekima od kupaca 6000 su dvije plaće, dovoljno za zaokružit zna se što na izborima… [smiley7]

[color=blue][b]Ferengi Rule of acqusition #37: Ask not what your profits can do for you, but what you can do for your profits.[/b][/color]

Neka, hvala im sto su mi omogucili dokup [smiley2]. Jos da me Abacus nije zezao mogao sam i jeftinije al ok necemo cendrat.

Razočaro me je TH.Mislio sam da će cijena barem 10-20% gore od otvaranja a ovo je otišlo 10% dole.Uz ovakav veliku podršku na kupnji…. Dobro je da ima i naših drugih dionica. Nadam se boljem utorku.

nista od toga ako se cvršće ne postavimo

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Znam neke kojima je 6000 tisuća kuna 6 mjesečnih plaća vjerovali ili ne?!!!!

Razočaro me je TH.Mislio sam da će cijena barem 10-20% gore od otvaranja a ovo je otišlo 10% dole.Uz ovakav veliku podršku na kupnji….
Dobro je da ima i naših drugih dionica.
Nadam se boljem utorku.

i da je s 600 krenuo i stao na 500 ti bi rekao isto…
ma prodavajte ljudi po 266 ako treba…

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Ja neznam šta ste vi očekivali od ljudi koji pojma nemaju šta su uopće kupovali .Normalno da je pala cijena dionice ,nalozi su bili i po 33okn.

New Report

Close