Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,93 | 87.644 | 2,439 | 35,80 | 36,20 | 0,00% |
jedna molba…..registrirao sam se kod HITA-e, lik mi je dao neki
pass=usrnm=******
login=****
i sada bih ja kao trebao znat sto sa time! nazovem danas HITA-u i lik mi kaze da citam upute i poklopi mi!! [smiley9] malo mi je falilo da odem tamo i sve i posaljem u pm…a pogotvo tog peshkicha!
ugl. imam username koji sam koristio pri registraciji i jos sam sada dobio ova dva….sto da ja sa svime time radim….di su te upute o kome je govorio tipich?
i da li ja moram registrirat se pri SDA s obzirom da mi to nitko nije napomenuo tamo (doduse nisu mi nista rekli, samo da je sve gotovo i pozdravili me )[smiley2]
ps.molim da mi odgovore samo oni koji su radili sa HITA-om pa znaju o cemu pricaju
unaprijed hvala…..
tenutno protrgovano 415000 dionica na zse…
sića, s obzirom koliko još ima na prodaji, a ulaz je dosta povoljan
sto to znaci? da do 1.11. cijena nejde preko 400??
Skoro pa tako… [smiley2] Strpljenje je majka mudrosti. Pogledaj kako je išlo s INA-om prvih dva mjeseca…
jedna molba…..registrirao sam se kod HITA-e, lik mi je dao neki
pass=usrnm=******
login=****
i sada bih ja kao trebao znat sto sa time! nazovem danas HITA-u i lik mi kaze da citam upute i poklopi mi!! [smiley9] malo mi je falilo da odem tamo i sve i posaljem u pm…a pogotvo tog peshkicha!
ugl. imam username koji sam koristio pri registraciji i jos sam sada dobio ova dva….sto da ja sa svime time radim….di su te upute o kome je govorio tipich?
i da li ja moram registrirat se pri SDA s obzirom da mi to nitko nije napomenuo tamo (doduse nisu mi nista rekli, samo da je sve gotovo i pozdravili me )[smiley2]
ps.molim da mi odgovore samo oni koji su radili sa HITA-om pa znaju o cemu pricaju
unaprijed hvala…..
Ja još od jučer ujutro čekam da mi pošalju kod da bi tek onda mogao nazvati SDA …..samo gledam i čekam i čekam …..
Skoro pa tako… [smiley2] Strpljenje je majka mudrosti. Pogledaj kako je išlo s INA-om prvih dva mjeseca…
kad smo već kod toga , koliko je ono rasla ina prvi dan?
Sasha76: ” Može jedno laičko pitanje. Tko prodaje na LSE? ” Fondovi
kupuju i prodaju fondovi, a prodaju građani, kupnja diktira prodaju
SDA i dalje ne radi. Mislim da danas ništa od registracije dionica..[smiley16]
bi li ti se dalo ukratko objasniti kako to jp morgan moze drzat stabiliziranu cijenu? mislim jasno mi je da je sad cijena 385kn buduci da fondovi prakticki medusobno trguju i kupuju od onih kojima je to dovoljna zarada. ali to ce se potrositi, ovim tempom mislim dosta brzo. i sto onda? nase ponude na 500, 550 ce stajati i nece ih kupiti. nebi li se tom logikom cijena morala dici?