Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 10:48
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 92.391 | 2,571 | 35,80 | 36,20 | -0,56% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
[color=blue][b]Ferengi Rule of acqusition #37:
Ask not what your profits can do for you, but what you can do for your profits.[/b][/color]
mark1: ” Na TV kdjutl97 direktan prijenos trgovine…” Na TV čemu? Molim vas kolega ako može malo preciznije. Sorry ali ovo mi je totalno nepoznato.
Chill ma šala da nas malo razmrda , neradi ATM pa eto malo. Nego nije mi uopće jasno kako radi burza ako ATM nije u funkciji , pa nije se broj korisnika toliko poveća da nemogu ispunit promet prema korisnicima ATM-a.
Može jedno laičko pitanje. Tko prodaje na LSE?
Nego nije mi uopće jasno kako radi burza ako ATM nije u funkciji , pa nije se broj korisnika toliko poveća da nemogu ispunit promet prema korisnicima ATM-a.
Ni meni nije jasno. Možda se ja ne mogu spojiti zato što pristupm preko Optime, a ne HT-a… [smiley1]
Ask not what your profits can do for you, but what you can do for your profits.[/b][/color]
UPDATE sa ZSE i LSE
Može jedan K/P pošto meni ne piše 5 najboljih ponuda za kupnju ili ih ima samo 4 …..???
na 4300 sve prodajem...
Može jedno laičko pitanje. Tko prodaje na LSE?
Fondovi