HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.11.2024. u 18:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,13
63.814
1,766
36,10
36,40
1,11%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jeli počelo trgovati u 10 ili kad počinje…? Mislim,ništa mi ne rai pa pitam…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

jel vama radi atm ?

Krepo [smiley8]

[color=blue][b]Ferengi Rule of acqusition #37: Ask not what your profits can do for you, but what you can do for your profits.[/b][/color]

ludnica

masovna histerija.
pohlepa je zavladala tržištem. netko mora izvući deblji kraj.

fly robin fly

Sve funkcionira po očekivanju – ATM ne radi, telefonske linije brokera zagušene, uspio dobiti brokera u 9 30 i mobitelom zadati nalog ali oni još ne mogu uspostaviti veze sa burzom

Velika muljaža ja počela

Jeli počelo trgovati u 10 ili kad počinje…? Mislim,ništa mi ne rai pa pitam…[smiley2]

Trguje se uz sad vec 2 pada ATM-a. Zadnja cijena (meni vidljiva) je 407, s prometom od preko 18 milja kuna. Evo dok ovo pisah i 3. put pao ATM.

Niš mi ne radi…prva generacija, SDA, internet….sve zagušeno

PAD SISTEMA !!

ATM je dolje, a tko zna, možda i cijeli susutav… prvih par minuta sam vidio da je protrgovano oko 9 milja kuna po čini mi se 405 kn ili tako nešto, a poslije raspad [smiley1]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Dupli post…brišii

Sve funkcionira po očekivanju – ATM ne radi, telefonske linije brokera zagušene, uspio dobiti brokera u 9 30 i mobitelom zadati nalog ali oni još ne mogu uspostaviti veze sa burzom

Sva sreća pa su podebljali linije prema brokerima…odlična reklama za HT [smiley1]

[color=blue][b]Ferengi Rule of acqusition #37: Ask not what your profits can do for you, but what you can do for your profits.[/b][/color]

Raspad ništa ne funkcionira, Bemti koja kupnja na 407 kuna

Raspad ništa ne funkcionira, Bemti koja kupnja na 407 kuna

Ne samo to, nego nam se i Poslovni zagušio… Dovoljno govori o histeriji… [smiley1]

Tko je mislio brzo prodavati, neka se strpi kojih dva tjedna… [smiley2]

New Report

Close