HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 15:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hej, imam jedno pitanje, a vidim da se vi tu kužite u lovu i dionice..
Dala sam ponudu za kupnju dionica u iznosu od 10 000 kn. Jel se i meni reže paket ili to vrijedi samo za one koji su ponudili više od max. mogućeg iznosa?
Množila sam tih 10 000 s onim faktorom od 0,444 pa mi to nekako zvuči malo love..
A dugo sam štedila pa se nadam da ću bar nešto zaraditi ovim putem..
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.. [smiley2]

dobit ćeš 16 dionica tj prizna ti se 4400kn. svima su rezani paketi.
daj promjeni to “slatkica”…

[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

Ovo će biti interesantno večeras:

Otvoreno

HTV1 04.10.2007. 22:45

Slijedi li sutra dioničarski udar na burzu, kolika će biti cijena dionica?
Jesu li svi spremni za veliku trgovinu dionicama T-HT-a?
Koliko ljudi će se uopće probiti do burze prvih dana?
O tome u Otvorenom Mislava Bage govore glasnogovornik burze Željko Kardum, predsjednica Središnje depozitarne agencije Željka Živković, Neven Kajić iz FIMA vrijednosnica i Ante Samodol, predsjednik Uprave Hanfe.

* Voditelj: Mislav Bago
* Urednik: Mislav Bago

Dao Ajax gol.[smiley3]

Dao Ajax gol.[smiley3]

Jel’ to dobro ili loše za dionicu HT-a? [smiley2][smiley2][smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo, kad se već povela rasprava o brokerskim kućama – komparacija “Prve generacije” i “Rasta” glede registracije HT-R-A: Zahtjev za registraciju: Prva generacija – emailom, Rast – web aplikacija (web aplikacija je naravno superiorna jer njihovim brokerima daje strukturirane informacije o broju investitora, dionici i broju dionica i naravno da je odgovor puno brži). Prva je tu bila osuđena na manualni rad koji su odradili korektno i na vrijeme (sporije od Rasta, ali ne ugrožavajući mogućnost prodaje 1. dan). Nakon potvrde zahtjeva na SDA automatu(danas ujutro). Potvrđeno ukupno 8 u jednom tel. pozivu. Na 3 od 8 accounta koji su na Prvoj generaciji sve je spremno za trgovanje (dionice vidljive) dok na Rastu dionicama ni traga ni glasa. Ljudi koji su potvrdili zahtjeve u kasno posljepodne ih već imaju na portfelju!!!???. Očito su napravili propust i nisu obradili sve podatke – aljkavo!!!

blago tebi
meni ostaje nada da ce mi PG sutra ujutro javiti broj a onda sda(telefon ili e racun)

ako dinamo prođe većeras, proći če i t-ht sutra po 550kn…..

zadnjih 15min….[smiley16][smiley16]

ako dinamo prođe većeras, proći če i t-ht sutra po 550kn…..

zadnjih 15min….[smiley16][smiley16]

ako dinamo prođe večeras onda znamo da se stanje univerzuma kakvo je do sada postojalo i kakvog smo poznavali u potpunosti promijenilo i da će istovremeno bit moguć i dokup do 300 i prodavanje iznad 1000 [smiley1]

Nije da me je uvatila panika…al’ iskreno govoreći ne znam šta bi radio…

Uplatio, čekao…i još uvijek nikakvu obavijest iz SDA na kućnu adresu nisam dobio.
Kako ću registrirat dionice i prenijet ih na brokera ?

Zahvaljujem na odgovorima i ispričavam se na gnjavaži

Moj ujak ima isti problem. Mislim da ti je najbolje uzeti papire koje imas popiti 2 apaurina i pravac SDA. Kupi novine jer su guzve. A za gubitak na burzi se ne moras bojati. Ovo ce trajati a prvi macici se ionako bacaju u vodu. Nemas beda. [smiley2]

skype - ivek1234

Imam neki osjecaj da ce se sutra biti velikih problema sa brokerima, ZSE, linijama i mislim da ce se sve vuci kao magla ako uopce bude radilo. Steku apaurina kraj kompa i sve bu OK. [smiley1]

skype - ivek1234

SLK:

Politička marginalka ima nešto sutra reći:

ZAGREB – Konferencija za novinare Demokratskog centra (DC). “Zbog pomame na dionice T-HT-a – pokraden proračun”, tema je konferencije na kojoj će govoriti predsjednica stranke Vesna Škare-Ožbolt (u 11 sati, prostorije DC-a, Ilica 48/I).

ko jos ima zeludac za slušat tu štracu?

Tu sada prica kako je pokraden proracun a sigurno je i ona torbarila do bola!!!! Sve sami licemjeri. Bljak.

skype - ivek1234

HITA ce zaprimati naloge od 8 ujutro. Kako je s ostalima?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

evo info kada su neke kuće dopustile zadavanje naloga za prodaju dionica ht-a:
ilirika 4.10. od 17h nadalje (piše na njihovom webu)
fima 4.10. navečer (upravo sam stavila nalog)
abacus – 5.10. ujutro, osim za odabrane prijatelje i rodbinu koju su naloge već predali, a mi obični smrtnici moramo čekati do sutra (prijatelj trguje preko abacusa i ne može danas staviti nalog, iako je registrirao dionice…)

New Report

Close