Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
ZVAO SAM HANFU I POZALIO SE NA OVU SVINJARIJU KAJ SU NAM SKUHALI I REKLI SU MI DA SAM APSOLUTNO U PRAVU I DA MOGU PODNEST ZALBU ZA NEREGULARNOST OKO HT-a, PA VAS POZIVAM DA SE UDRZIMO I SVI ZAJEDNO PODNESEMO ZALBU ZBOG NEREGULARNOSTI
da li je itko uspio registrirati preko hite? od jutra čekam i još ništa[smiley5]
I ja ..Zvao i vele strpljen -spašen
rockster: ” da li je itko uspio registrirati preko hite? od jutra čekam i još ništa[smiley5] ” I ja ..Zvao i vele strpljen -spašen
naravno, volio bih njih vidjeti u našoj koži.
Početnik sam i registriran sam u SDA, imam pin i brokera od prije 2 mjeseca.
Trebam li potvrditi svoj pin? Gdje i kako?
ZVAO SAM HANFU I POZALIO SE NA OVU SVINJARIJU KAJ SU NAM SKUHALI I REKLI SU MI DA SAM APSOLUTNO U PRAVU I DA MOGU PODNEST ZALBU ZA NEREGULARNOST OKO HT-a, PA VAS POZIVAM DA SE UDRZIMO I SVI ZAJEDNO PODNESEMO ZALBU ZBOG NEREGULARNOSTI
Može, ali sutra nakon što prodam !
[smiley2]
Ne bi me začudilo da se javi neka dobra duša iz vlade i najavi odgodu početka trgovanja za narednih sedam do deset dana upraqvo zbog ovoga o čemu Tisko007 piše…
Ja razmišljam da prijavim jednog brokera HANFI. Naime, od mog kolege frend radi kao broker. I moj kolega je preko reda uspio dobiti broj zahtjeva. Poslao je zahtjev cca 2 sata poslije mene, ai i e-mail sa molbicom da mu to sredi prije.
Ivek šta bi se dogodilo da je trgovanje krenulo za desetak dana ??
Nisam bas siguran da ce sutra biti nekog ludog trgovanja. Duboko sam uvjeren da ce se infrastruktura razletati svako malo.
Početnik sam i registriran sam u SDA, imam pin i brokera od prije 2 mjeseca. Trebam li potvrditi svoj pin? Gdje i kako?
Tribaš se javit svom brokeru da ti da broj za registraciju vlasničke pozicije kod SDA jer bez tog broja ne ide.
Pa normalno da je neregularno,krše sve moguće propise i zakone…..pravnici to bolje znaju……..mene možeš odmah zapisati…..
Ne bi me začudilo da se javi neka dobra duša iz vlade i najavi odgodu
početka trgovanja za narednih sedam do deset dana upraqvo zbog ovoga o
čemu Tisko007 piše…
To je nemoguće. Naime trgovanje počinje i u Londonu, a tamo nema takve zbrke. Zar bi sad trebalo izazvati tužbe iz cijelog svijeta.
Nemojte se bojati, potražnja je višestruko veća od broja dionica, svejedno je prodati prvi, drugi ili bilo koji nadolazeći dan.
Potražnje će uvijek biti, kao i ponude.
A onima koji misle špekulirati 1. dan sutra je ionako raj na Zemlji.
Ja razmišljam da prijavim jednog brokera HANFI. Naime, od mog kolege frend radi kao broker. I moj kolega je preko reda uspio dobiti broj zahtjeva. Poslao je zahtjev cca 2 sata poslije mene, ai i e-mail sa molbicom da mu to sredi prije.
Prijavi,previše brokeri u RH sebi daju za pravo….