Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Što nam to sve vrijedi ka će sutra biti kolaps. Evo već danas je, a tek je pola deset. Kladim se da nitko neće uspjeti prodati
Ne vjerujem Budde,
Moći će prodat samo onaj ko je danas registriro sa brokerom, tak da ne vjerujem da se neće moći prodati !
[smiley2][smiley2][smiley2]
Stante: ” U SDA je dobra gužva[smiley2], ali moj čudotvorni telefon u 5 minuta dobio dva puta[smiley2]. A nakon minute već vidljivo (ABACUS) ” Koji broj si zvao? Ja sam na granici da polijem telefon benzinom i zapalim ga…
bilo nas je još takvih ali probaj … 443
87 minuta za mojih 5 malih paketitja… grozno…
ja ne mogu ući na stranicu sda, molim nekoga da pokuša pa javi
Ja sam na granici da polijem telefon benzinom i zapalim ga…
Uspio sam – konacno. 55 minuta konstantnog nazivanja na tel 445. I javio se agent bez preusmjeravanja na automat!
BTW, nakon minutu vidljivo na abacusovom e-trade racunu!
Srušila se jadna[smiley11]
ljudi ako se ovo događa danas, što će biti sutra
Krs i lom! Hrkljus![smiley13][smiley13]
Rokno server. Hebi ga, ubilo ga.
miclav:
“/>
ljudi ako se ovo događa danas, što će biti sutra
Ne vjerujem da će bili loma i krša sutra !!!
Moći će prodat samo onaj ko je danas registriro sa brokerom, tak da ne vjerujem da se neće moći prodati !
[smiley1][smiley2]
NickLeeson: ” Ja sam na granici da polijem telefon benzinom i zapalim ga… ” Uspio sam – konacno. 55 minuta konstantnog nazivanja na tel 445. I javio se agent bez preusmjeravanja na automat! BTW, nakon minutu vidljivo na abacusovom e-trade racunu!
Hvala na hintu za broj,iz prve uspio,ugodan ženski glasić i ono što sam mislio već da šanse nema uspješno završeno,ostaje mi jedino sutra pokušati zadati naloge.
[smiley2][smiley2][smiley2]
Hvala na hintu za broj,iz prve uspio,ugodan ženski glasić i ono što sam mislio već da šanse nema uspješno završeno,ostaje mi jedino sutra pokušati zadati naloge. [smiley2][smiley2][smiley2]
Drago mi je da sam pomogao kolezi! Jedino sto se meni javio muški glas, ne pretjerano ugodan[smiley2]
Danas se ne moze zadati nalog pretpostavljam?