Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 87.843 | 2,282 | 38,60 | 38,80 | 0,52% |
i sad nakon 5 neuspjelih registracija prako e-sda su me blokirali!!!!! kako se ta blokada skida? tek nakon jedan dan ili može i pukom ranije? je li itko imao sličnih problema?
A
luki007: ” Evo meni su dionice već na brokerskom računu ! [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] Centar banka i njihovi brokeri su ZAKON ! ” Zvao si ih nesto posebno ili oni to sami proslijede na brokerski automatski?
Automatski potvrdom zahtjeva su na brokerskom računu
U SDA je dobra gužva[smiley2], ali moj čudotvorni telefon u 5 minuta dobio dva puta[smiley2].
A nakon minute već vidljivo (ABACUS)
Što nam to sve vrijedi ka će sutra biti kolaps. Evo već danas je, a tek je pola deset. Kladim se da nitko neće uspjeti prodati
i sad nakon 5 neuspjelih registracija prako e-sda su me blokirali!!!!! kako se ta blokada skida? tek nakon jedan dan ili može i pukom ranije? je li itko imao sličnih problema?
A
Da nisi krivo ukucavao PUK? Bojim se da ces morati ici tamo da ti odblokiraju.
Evo meni su dionice već na brokerskom računu !
63 komada HT-R-A, kupovna cijena 16 695 kn !
[smiley2][smiley2][smiley2]
Što nam to sve vrijedi ka će sutra biti kolaps. Evo već danas je, a tek je pola deset. Kladim se da nitko neće uspjeti prodati
Manja prodaja, veća cijena [smiley2]
Velike su sanse za takav scenarij.
Ja sam se registrirao u 8, ali jos mi nista nije vidljivo na ABACUS-u?!
U SDA je dobra gužva[smiley2], ali moj čudotvorni telefon u 5 minuta dobio dva puta[smiley2]. A nakon minute već vidljivo (ABACUS)
Koji broj si zvao? Ja sam na granici da polijem telefon benzinom i zapalim ga…
Koji broj si zvao? Ja sam na granici da polijem telefon benzinom i zapalim ga…
4607300
jedan prst na redialu, drugi oslobođenju tel. linije [smiley2]
Sretno i strpljivo