HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 04:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

fazan: ” Ivek imaš PM. Ajde ovdje javno mi odgovori! ” Evo javnog odgovora: – ulogiras se na E-sda, – s lijeve strane ti je izbornik, – klikni na REGISTRACIJE – trebao bi ti se pojavit HT, – kliknes na taj HT, – otvori ti se nova stranica i u donjem desnom uglu imas polje za upis PUK-a, – upises PUK i kliknes na ODOBRAVAM E, onda ti sistem prihvati ili ne prihvati. Buduci je sve zaguseno moze se dogoditi da moras ponoviti nekoliko puta.

fala lipa …

I love the Smell of Profits in the Morning

ja uspio preko telefona, ali izgleda radi samo 4607 300 [smiley10]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Treba mi par minuta da mi samo otvori stranicu moj e-račun, a kamoli ostalo.

Knjige i kava

Jeli neko uspio dobiti SDA na telefon???
Ej, nema šanse….

moja kolegica nije još dobila pin niti evidenciju o broju investitora, pregledao sam ponudu i uplatu sve u redu. da li netko zna na koji način provjeriti što je s obvezujućom ponudom i je li u redu.Hvala[smiley2]

ja isto nisam ništa dobio.Tko zna šta više[smiley3]

Registrirano.
Dobio telefonom nakon 50 minuta uzastopnog zvanja.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Evo ja sam uspio telefonom na 4607 300 nakon 50 minuta neprekidnog zvanja 7 paketa registrirat !

[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ja isto nisam ništa dobio.Tko zna šta više[smiley3]

Ni ja nisam još dobio PIN a predao sam zahtjev u četvrtak. I da ga dobijem danas, nema šanse uspijet registrirat do sutra.
E, koji će ovo biti show!!! Apeliram na ovih par tisuća ljudi koji će do sutra uspijet registrirat neka svi lijepo stave naloge na 999 kuna pa neka Sanader i ekipa imaju šta gledat iz Esplanade

Evo ja sam uspio telefonom na 4607 300 nakon 50 minuta neprekidnog zvanja 7 paketa registrirat ! [smiley2]

Cestitam.

Kad bi to mogli vidjet na svojim online racunima kod brokera? [smiley2]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Evo ja sam uspio telefonom na 4607 300 nakon 50 minuta 7 paketa registrirat ! [smiley2]

kad jednom dobiš liniju uspiješ 7 paketa registrirat ? ili svaki moraš posebno ?

jel može netko napisat sve brojeve telefona na koje se može zvat?
hvala

4607 300, 440, 441, 442, 443, 444, 438, 439, 445

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close