HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Očigledno namjerno smišljeno!
Znali su da je 350 000 ljudi kupilo dionice i da će svi htjeti prodat prvi dan, a ostavili su samo 2-3 telefonska broja i 1 dan za registraciju do izlaska dionice na burzu!
Biće totalni fijasko čini mi se, već je.!

Ma kakvi nema šanse….
Danas registriraju Mamić i ekipa.!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Možda da pokušamo u vrijeme ručka.[smiley2]

Nacija danas ne radi,ne jede i ne spava….

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Ok, trenutno SDA radi. Meni proslo. Micem se s linka da ne opterecujem bez veze. Sretno ekipa.

skype - ivek1234

Ok, trenutno SDA radi. Meni proslo. Micem se s linka da ne opterecujem bez veze. Sretno ekipa.

Telefoni im ne rade..

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Ako SDA (3 telefona) rade od 8-20, a prosjecna registracija traje 1min-2min. Tada mogu primiti svega 2160 zahtjeva preko automata!? [smiley9]

Dobro je, samo da ne bude gore.

Uspio registrirati preko neta al preko telefona je nemoguće dobiti liniju.

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Ivek imaš PM. Ajde ovdje javno mi odgovori!

I love the Smell of Profits in the Morning

ivek123:

Ok, trenutno SDA radi. Meni proslo. Micem se s linka da ne opterecujem bez veze. Sretno ekipa. ”

Telefoni im ne rade..

Telefone nisam niti probao nego preko E-SDA. Poticem sve usluge koje poticu lijenost i rad od doma u gacama i slapicama. [smiley2][smiley2]

I E-sda ima problema kada pokusavas uci nutra dakle nisu samo telefoni.

skype - ivek1234

ja već telefonom….sve o.k.!!!!!

Pokušavam od 8 i čak sam nekoliko puta uspio dobiti vezu ali odzvoni do kraja i ništa. Uopće se ne javlja automat!
Nevjerojatno!

Je li itko uspio registrirati preko telefona?

ja već telefonom….sve o.k.!!!!!

Koji broj zvala?
Ja zovem i 445 i 300 i 444 i sve zivo ne radi 🙁

btw. Jel se javlja operater ili automat?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Ivek imaš PM. Ajde ovdje javno mi odgovori!

Evo javnog odgovora:

– ulogiras se na E-sda,
– s lijeve strane ti je izbornik,
– klikni na REGISTRACIJE
– trebao bi ti se pojavit HT,
– kliknes na taj HT,
– otvori ti se nova stranica i u donjem desnom uglu imas polje za upis PUK-a,
– upises PUK i kliknes na ODOBRAVAM

E, onda ti sistem prihvati ili ne prihvati. Buduci je sve zaguseno moze se dogoditi da moras ponoviti nekoliko puta.

skype - ivek1234

New Report

Close