HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nije mi jasno da im HT nije mogao osigurati bolju povezanost telefonskih linija. Nemoš ništa dobit! Preko e-računa ide OK, ali preko telefona … [smiley8]

Koliko paketa odnosno vlasnika možeš registrirat sa jednog IP-a odnosno kompjutera.?

opet Linija u kvaru…
e što bi volio da drivo sutra s ostalima sjedne u Esplanadu i da vide trgovanje 100 ljudi koji će upasti kroz SDA danas
i da svih 1000 postave target na 700 kn
i da se ništa ne događa…

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Nema sanse.
Connection error.
Network busy.
I slicno

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

A sada i ovo:

skype - ivek1234

Nema sanse.
Connection error.
Network busy.
I slicno

Rekao ja DDoS antologijskih razmjera.

skype - ivek1234

sad javlja [smiley8]:

Došlo je do pogreške u radu sustava, no pogreška može biti i posljedica trenutnog stanja podataka u bazi, što u višekorisničkoj okolini nije neuobičajeno.
Ovaj događaj je registriran i bit će pomno analiziran.

Odaberite poveznicu za odjavu iz aplikacije!

Dobro je, samo da ne bude gore.

A sada i ovo:

I sad tek neznaš di si ni šta se desilo……

A sada nakon klika na e-račun prijavu dobije se:

[center]Došlo je do pogreške u radu sustava, no pogreška može biti i posljedica trenutnog stanja podataka u bazi, što u višekorisničkoj okolini nije neuobičajeno.
Ovaj događaj je registriran i bit će pomno analiziran.
Odaberite poveznicu za odjavu iz aplikacije!
[/center]

Update dvije minute kasnije:
Prošlo! [smiley11]

zna li tko koliki je broj dionica ukoliko sam upisao puni paket od 38000 kn.
Je li to 63.
Hvala

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Možda da pokušamo u vrijeme ručka.[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

zna li tko koliki je broj dionica ukoliko sam upisao puni paket od 38000 kn. Je li to 63. Hvala

Točno

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

zna li tko koliki je broj dionica ukoliko sam upisao puni paket od 38000 kn. Je li to 63. Hvala

da

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

New Report

Close