HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo uspio preko E-sda:

Registracija prihvaćena. Odobrena količina: 63,00

skype - ivek1234

katastrofa … kao da je netko sjeo na telefon i ne miče se [smiley10]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Evo meni upravo u 8:15 registracija preko e-racuna prihvacena .[smiley1]

Ništa vladi nije značilo početak trgovanja odgodit za desetak dana da se ljudi normalno registriraju kod SDA ali što ćete tako je. Ovako sve na neku prišu pa ko koga …….

mark1, pa odavno se zna tko prodaje komu prvi dan… zato i jeste najviša cijena prvih dana

ja sam sve tako i tako uzeo na kredit i uopće ne pomišljam se petljati u toj gongoli

nema mi druge nego se zae..ti

mark1: ” Ništa vladi nije značilo početak trgovanja odgodit za desetak dana da se ljudi normalno registriraju kod SDA ali što ćete tako je. Ovako sve na neku prišu pa ko koga …….” mark1, pa odavno se zna tko prodaje komu prvi dan… zato i jeste najviša cijena prvih dana ja sam sve tako i tako uzeo na kredit i uopće ne pomišljam se petljati u toj gongoli

Elvar sve mi je jasno samo mi od početka djeluje kao krdo , prvo uplate , pa brokeri , pa sada SDA , a sve stisnuto da više ne može bit. Samo mi se čini da se neće moć trgovat niti sa drugim dionicama jer jednostavno brokera nemoš dobit.

He, he, meni se cini da ce ovo biti Distributed Denial Of Service antologijskih razmjera.

skype - ivek1234

Ja uspio na e-račun….

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Nije mi jasno da im HT nije mogao osigurati bolju povezanost telefonskih linija. Nemoš ništa dobit! Preko e-računa ide OK, ali preko telefona … [smiley8]

I love the Smell of Profits in the Morning

a sve stisnuto da više ne može bit. Samo mi se čini da se neće moć trgovat niti sa drugim dionicama jer jednostavno brokera nemoš dobit.

eto onda ako ti je jasno onda ti je jsano da trgovina nas malih u petak uopće nije bitna… a na kraju krajeva zašto bi i bila kada svi navaljuju na prodaju
[smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Ja također, iz sedmog pokušaja….

Dobro je, samo da ne bude gore.

Izgleda da su svi nezaposleni kupili dionice jer nitko ne ide na posao već svi zovu automat [smiley2]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Nije mi jasno da im HT nije mogao osigurati bolju povezanost telefonskih linija. Nemoš ništa dobit! Preko e-računa ide OK, ali preko telefona … [smiley8]

Meni je registracije prije 10 minuta kao prosla. A sada dobivam ovo preko e-sda:

skype - ivek1234

New Report

Close