Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
katastrofa … kao da je netko sjeo na telefon i ne miče se [smiley10]
Ništa vladi nije značilo početak trgovanja odgodit za desetak dana da se ljudi normalno registriraju kod SDA ali što ćete tako je. Ovako sve na neku prišu pa ko koga …….
mark1, pa odavno se zna tko prodaje komu prvi dan… zato i jeste najviša cijena prvih dana
ja sam sve tako i tako uzeo na kredit i uopće ne pomišljam se petljati u toj gongoli
mark1: ” Ništa vladi nije značilo početak trgovanja odgodit za desetak dana da se ljudi normalno registriraju kod SDA ali što ćete tako je. Ovako sve na neku prišu pa ko koga …….” mark1, pa odavno se zna tko prodaje komu prvi dan… zato i jeste najviša cijena prvih dana ja sam sve tako i tako uzeo na kredit i uopće ne pomišljam se petljati u toj gongoli
Elvar sve mi je jasno samo mi od početka djeluje kao krdo , prvo uplate , pa brokeri , pa sada SDA , a sve stisnuto da više ne može bit. Samo mi se čini da se neće moć trgovat niti sa drugim dionicama jer jednostavno brokera nemoš dobit.
He, he, meni se cini da ce ovo biti Distributed Denial Of Service antologijskih razmjera.
Ja uspio na e-račun….
Nije mi jasno da im HT nije mogao osigurati bolju povezanost telefonskih linija. Nemoš ništa dobit! Preko e-računa ide OK, ali preko telefona … [smiley8]
a sve stisnuto da više ne može bit. Samo mi se čini da se neće moć trgovat niti sa drugim dionicama jer jednostavno brokera nemoš dobit.
eto onda ako ti je jasno onda ti je jsano da trgovina nas malih u petak uopće nije bitna… a na kraju krajeva zašto bi i bila kada svi navaljuju na prodaju
[smiley2]
Izgleda da su svi nezaposleni kupili dionice jer nitko ne ide na posao već svi zovu automat [smiley2]
Nije mi jasno da im HT nije mogao osigurati bolju povezanost telefonskih linija. Nemoš ništa dobit! Preko e-računa ide OK, ali preko telefona … [smiley8]
Meni je registracije prije 10 minuta kao prosla. A sada dobivam ovo preko e-sda: