Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 87.843 | 2,282 | 38,60 | 38,80 | 0,52% |
Imam kratko i konkretno pitanje! Mislim da ce i drugima koristiti odgovor!
U Obavijesti o općim podacima investitora koja je stigla par dana nakon podnošenja ponude za kupnju THT, OZNAKA INVESTITORA je sedmeroznamenkasti broj, da li je to broj racuna u SDA?
Pokraj tog broja je PIN! Sutra cu (nadam se) imati broj zahtjeva za registraciju vlasničke pozicije kod brokera.
Da li su svi podaci potrebni za alokaciju dionica:
– oznaka investitora (da li je to broj racuna u SDA?)
– PIN
– broj zahtjeva za registraciju kod brokera
– broj dionica (63)
Ili treba sutra cekati i tu drugu obavijest od SDA u kojoj je naveden broj dionica HT-R-A i eventualno jos neki drugi vazan podatak?
ma kakvih 400, ispod 550 netreba pomisljat, ipak idu na akvizicije dole u bosni, sloveniji, srbiji, pa o cemu mi onda pricamo ovdje
Molim ako netko zna kad bi trebao biti vraćen višak uplačenog novca? Unaprijed hvala!
do 12.10. 2007. [smiley11]
Znači sutra 8. h 00 min. svi na telefonu !
[smiley2]
Evo isto tako oko dobivanja dotičnog pina, ja pin nisam dobio jer već nekoliko godina konstantno trgujem na burzi a supruga je dva dana nakon uplate paketa T-HT-a dobila pin na kućnu adresu. Znači nama koji imamo otvoreni račun ne šalju samo novim dioničarima.
Evo isto tako oko dobivanja dotičnog pina, ja pin nisam dobio jer već nekoliko godina konstantno trgujem na burzi a supruga je dva dana nakon uplate paketa T-HT-a dobila pin na kućnu adresu. Znači nama koji imamo otvoreni račun ne šalju samo novim dioničarima.
Poslat će ti isprintan tvoj stari PIN samo kao podsjetnik i samo ovaj put
target za petak 0 kuna, skromno od mene a uopce nisam skroman.navodno na dnevniku vele da 180 000 ljudi oce mam prodat. bas me zanima jel dalje ulazu ti ljudi ili ce nas zauvjek pozdraviti, meni nece falit…. al eto njih na novom IPU CO , ja navijam tada za cijenu -10 posto jel ti ne znaju za rizike vec I’m je svaki ipo poklon, uh ivo razmazio si svekoliko pucanstvo…
target za petak 0 kuna, skromno od mene a uopce nisam skroman.navodno na dnevniku vele da 180 000 ljudi oce mam prodat. bas me zanima jel dalje ulazu ti ljudi ili ce nas zauvjek pozdraviti, meni nece falit…. al eto njih na novom IPU CO , ja navijam tada za cijenu -10 posto jel ti ne znaju za rizike vec I’m je svaki ipo poklon, uh ivo razmazio si svekoliko pucanstvo…
Cijene, zarade, ocekivanja…
http://www.vecernji.hr/system/galleries/pics/071003/hrv_grafika_tht.jpg
kakma 03.10.2007 22:00 Odgovor
Da im se ne desi
kao meni .Kupio sam dionice njemackog Telekoma.I sto mi se desilo ?Prodao sam ih sa minusom.Ni dan danas Dionice Telekoma nisu dostigle onu pocetnu cijenu.A to je ista Firma.Zasto bi to moralo biti bolje kod nas nego sto se to desilo u Njemackoj.Toliko samo na znanje narode.
buahaha
pa kakvih sve likova ima
i takvi će biti na burzi
ajme bit će veselo
Ako netko zna…kolika je bila dividenda po dionici i u kojem mjesecu se vrši isplata???…
Dionice HT-R-A su na računu u SDA.