Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
tenkista:
Imam samo bežićni telefon a ova na automatu dosta brzo govori a na njemu ne mogu u isto vrijeme slušati i tipkati.
Je još tko u mojoj koži? A mobitelom mi je ista stvar. Samo dal će biti ono: na redu ste 159, kaj onda???”
a jesemu miša, a što nisi već otvorio e-račun?
posudi od susjeda žičani telefon samo za ovu priliku [smiley11]
ja imam sve vrste telefona a probao sam sa bežičnim i uključio spikerfon i sve je bilo ok a kako sam ranije napisao išao sam obaviti jedan ”trening” prije sutrašnjeg dana D.
Jel ima tko neki link na kojem se moze sa kasnjenjem pratiti Londonska burza?!
Bilo bi zgodno baciti pogled, pogotovo u ponedjeljak…..[smiley11]
T-HT još nije izlistan na burzi, pa ga prvo potraži tako što upišeš “telekom” i dobit ćeš popis svih dionica telekoma. Kad T-HT bude na listi klikni na njega:
http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/Trigger/genericsearch.htm?
mari:
”
Znači ko je imao pin od ranijih ulaganja a kupio je THt oni su mu poštom ponovo poslali pin bez obzira što ga je imao od prije,jel tako?? treba mi 100% siguran odgovor da znam hoću li slati zahtijev za novi pin?
”
ne, ako ste prije trgovali (dakle imate racun u SDA a u skladu s time i PIN) ne cete dobiti PIN postom s potvrdom o kupnji THT-a
najbolje da odete u SDA i da hitno zatrazite da vam daju pin (bilo novi ili stari, ne znam koja im je procedura)
ja se ispricavam strategu al bih ga ispravio zato sto znam da je SDA najavio da ce slati i pin-ove za one zaboravne stare investitore 😉
Radim preko CEBE, Prve Generacije i COmplete Line-a.
Samo od PG još nisam dobio broj za registraciju. [smiley7]
ja dobio od PG danas popodne
a sad isprika za sve jer sam gore bubnuo sto su vec drugi napisali.A jebga kad imam pun kufer posla i sad sam poceo citat postove i isao odgovarat a nisam sve procitao. Jos jenput isprika[smiley16]
Molim ako netko zna kad bi trebao biti vraćen višak uplačenog novca?
Unaprijed hvala!
strateg: ” mari: ” Znači ko je imao pin od ranijih ulaganja a kupio je THt oni su mu poštom ponovo poslali pin bez obzira što ga je imao od prije,jel tako?? treba mi 100% siguran odgovor da znam hoću li slati zahtijev za novi pin? ” ne, ako ste prije trgovali (dakle imate racun u SDA a u skladu s time i PIN) ne cete dobiti PIN postom s potvrdom o kupnji THT-a najbolje da odete u SDA i da hitno zatrazite da vam daju pin (bilo novi ili stari, ne znam koja im je procedura) ” ja se ispricavam strategu al bih ga ispravio zato sto znam da je SDA najavio da ce slati i pin-ove za one zaboravne stare investitore 😉
[Onaj tko je ranije trgovao dionicama (kupovao-prodavao), ima već svoj PIN, i takvima SDA neće slati ponovno PIN nakon šta su upisali-kupili dionice primijerice T-HT a[smiley2]
A nakraju če im možda biti žao ako prodaju prvih dana.
A mozda im i nece biti zao ako prodaju prvi dan i drugi dan ili cak isti kupe jeftinije? [smiley1]
Možda oluja,tornado koji u petak sa nestrpljenjem očekujemo, do utorka se stiša…kaj da ti velim…pozitivno je to što potražnja za dionicama t ht a nadmašuje u velikome ponudu nas “običnih” smrtnika[smiley2]
Molim ako netko zna kad bi trebao biti vraćen višak uplačenog novca?
Unaprijed hvala!
do tjedan dana od izlistanja na burzu, tj. do 12.10.
lula: ” A nakraju če im možda biti žao ako prodaju prvih dana. ” A mozda im i nece biti zao ako prodaju prvi dan i drugi dan ili cak isti kupe jeftinije? [smiley1]
To će biti jako teško izvesti: fondovi su dobili mrvice i kupovat će masovno a burzi, a i puno ulagača će nastojati kupiti HT na burzi do recimo 350 kn jer su dobili samo pola upisanih paketa. Mislim da će cijena brzo po otvaranju u petak biti katapultirana na oko +400 kn.