HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Erste-ovci su na web stavili kalkulator broja dionica. Donji lijevi kut stranice.

http://www.erstebank.hr/

What we've got here is a failure to communicate...

Tko zna sve brojeve telefona od SDA(navodno da su uveli još tel. linija)????

evo koje ja imam:

01/ 4607-444
4607-445
4607-300

dobru zabavu želim !

Tko zna sve brojeve telefona od SDA(navodno da su uveli još tel. linija)????

sa SDA.hr

Kako bi što većem broju dioničara olakšala obavljanje postupka registracije, a zbog očekivanog povećanog broja zahtjeva za registraciju, SDA će uz postojeći telefonski broj pozivnog centra (01 4607 300) privremeno uvesti dodatni telefonski broj (01 4607 445) na kojem je moguće isključivo potvrđivati registracije s brokerskim društvima. Na ovom broju radit će izdvojeni tim od šest operatera u dvije smjene.

Iz gore navedenih razloga, uvodi se posebno radno vrijeme za potvrde zahtjeva za registraciju u ovom periodu:

– četvrtak (4.10.): Pozivni centar od 8 do 20 sati (osim operatera (izbornik ‘0’) čije je radno vrijeme od 8 do 16 sati), Ured za stranke (8-18 sati), Moj e-račun (8-20 sati),

– ostali dani: Pozivni centar od 8 do 18 sati (osim operatera (izbornik ‘0’) čije je radno vrijeme od 8 do 16 sati), Ured za stranke (8-16 sati), Moj e-račun (8-18 sati).

Više uplaćena sredstva će banke (HPB d.d. i Erste & Steiermärkische Bank d.d.) uplatiti na račune za povrat sredstava u roku od sedam dana od dana zaključenja.

Središnja depozitarna agencija d.d.

DOKUP!

Dobit ces PIN s brojem dionica koliko imas HTovih dionica. Kaj si i ti poblesav.l Lejzer ? Kakav novi PIN s brojem HT dionica ? [smiley7][smiley7][smiley7][smiley7][smiley7]

Nisam poblesavel.

Dobit ces obavijest iz SDA koliko imas dionica HT-a.
S tom obavijesti ces ujedno dobiti i podsjetnik PIN broja u SDA.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

luki007:
Dobit ces PIN s brojem dionica koliko imas HTovih dionica. Kaj si i ti poblesav.l Lejzer ? Kakav novi PIN s brojem HT dionica ? [smiley7][smiley7][smiley7][smiley7][smiley7] ”
Nisam poblesavel.
Dobit ces obavijest iz SDA koliko imas dionica HT-a.
S tom obavijesti ces ujedno dobiti i podsjetnik PIN broja u SDA.

vidim kolega da Vas neki ne razumiju ali kome treba PIN već će se nekako snaći (ili možda neće), samo u toj priči je kasno ako poštom dobiju u ponedjeljak (recimo poštar im ne donese iz ko zna kojeg razloga sutra ili rano u petak) a htjeli su pošto-poto prodavati u petak.

zvone101:

i ja dobio broj od svojeg brokera, samo još se ne može do sutra prenijeti jer SDA kada sam išao trenirati pozive za sutra, automat mi je rekao da nemam ništa…

znam kolega zvone da ne mozete u SDA, to ce se moci tek od sutra, samo molio bih da kazete kod kojeg ste brokera, (ako ne zelite javno, molim na private, mene zarko zanima, jer kako stvari stoje morat cu ih promijeniti, pa moram se odluciti koga izabrati)
unaprijed zahvaljujem na odgovoru

Abacus odradio u roku 10 minuta meni.

skype - ivek1234

Imam samo bežićni telefon a ova na automatu dosta brzo govori a na njemu ne mogu u isto vrijeme slušati i tipkati.
Je još tko u mojoj koži? A mobitelom mi je ista stvar. Samo dal će biti ono: na redu ste 159, kaj onda???

Imam samo bežićni telefon a ova na automatu dosta brzo govori a na njemu ne mogu u isto vrijeme slušati i tipkati.
Je još tko u mojoj koži? A mobitelom mi je ista stvar. Samo dal će biti ono: na redu ste 159, kaj onda???

a jesemu miša, a što nisi već otvorio e-račun?

posudi od susjeda žičani telefon samo za ovu priliku [smiley11]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Erste-ovci su na web stavili kalkulator broja dionica. Donji lijevi kut stranice.
http://www.erstebank.hr/

kažu oni:

Podaci dobiveni korištenjem kalkulatora ni na koji način ne predstavljaju točan broj Dionica koji će biti preknjižen na račun investitora u SDA.

pa što se nitko ne usudi reći jasno i glasno koliko kome dionica pripada. što je taj izračun tako nesiguran? [smiley7]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Radim preko CEBE, Prve Generacije i COmplete Line-a.

Samo od PG još nisam dobio broj za registraciju. [smiley7]

Upravo na RTL-u bilo kako su redovi kod brokera i u SDA.[smiley2][smiley2][smiley2]
Ljudi su ludi. Misle da ako čekaju uredu od 5h ujutro da će prvi prodat dionice . A nakraju če im možda biti žao ako prodaju prvih dana.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Erste-ovci su na web stavili kalkulator broja dionica. Donji lijevi kut stranice. http://www.erstebank.hr/

He-He!

Ovaj put smo mi na forumu bili brži i od banke u stvaranju programa za kalkulaciju alociranih dionica.
Nije loše! [smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close