HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jel može netko dati par uputa o tome kako preksutra kupiti dionice ht-a što jeftinije?

Dobit ces PIN s brojem dionica koliko imas HTovih dionica.

Kaj si i ti poblesav.l Lejzer ?
Kakav novi PIN s brojem HT dionica ?

[smiley7][smiley7][smiley7][smiley7][smiley7]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ja kod abacusa poslao mail i dobio brojeve zahtjeva

a ja kod centar banke…… svaka im čast na brzini , već u 9:00 mailom su stigle čarobne brojke……[smiley2]

Scio me nihil scire

Osim toga, ćemu žurba, ne isplati se prodavati prvi dan. Pa nije ovo magma ljudi. Što ćete popušiti. A ništa, svaka škola se plaća, i ja sam ispočetka gubio na burzi.

….svak ima svoj target… nekome je i 350 dovoljno…. meni nije…. stavljam se na cca 500 pa ako me pokupi……
Osim toga šalung na 350 svakako će biti postavljen…..

Scio me nihil scire

moram vas ovo upitati
tko je danas uspio dobiti broj zahtijeva za registraciju od brokera?
ja sam preko 2 brokera (za vise paketa) pokusao (pozivom, slanjem maila, cak sam se i prosetao do jednog, no vidio sam da puno ljudi ceka, pa sam odustao) ali jos nista
to se samo meni dogodja ili je tako i ostalima??
kako stvari stoje ako ne dobijem u dogledno vrijeme broj zahtijeva za registraciju necu moci sutra obaviti prijenos preko SDA
tko je uspio srediti stvar??

i ja dobio broj od svojeg brokera, samo još se ne može do sutra prenijeti jer SDA kada sam išao trenirati pozive za sutra, automat mi je rekao da nemam ništa…

Pitanje:
Ima li tko iskustva s potvrdom registracije dionica preko ‘moj e-račun’.
Kliknem na registracije, a ono mi se otvori FILTAR (prvih osam stupaca). Što mi je za činiti?
Hvala!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

ja nazvao Abacus i bezproblema dobio brojeve za prijenos

a ja kod centar banke…… svaka im čast na brzini , već u 9:00 mailom su stigle čarobne brojke……[smiley2]

ja bih molio i ostale kolege koji su uspijeli dobiti da navedu kod kojeg brokera, isto tako i one koji nisu uspijeli dobiti da navedu kod kojeg brokera

cini mi se da cu mijenjati brokere, a i nekim brokerima koji imaju previse posla i ne stignu obaviti posao, sigurno ce se nakon ovakve negativne promocije olaksati poslovanje, naime izgubit ce dio klijenata pa ce valjda biti azurniji s onim koji ce ima ostati

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

i ja dobio broj od svojeg brokera, samo još se ne može do sutra prenijeti jer SDA kada sam išao trenirati pozive za sutra, automat mi je rekao da nemam ništa…

znam kolega zvone da ne mozete u SDA, to ce se moci tek od sutra, samo molio bih da kazete kod kojeg ste brokera, (ako ne zelite javno, molim na private, mene zarko zanima, jer kako stvari stoje morat cu ih promijeniti, pa moram se odluciti koga izabrati)
unaprijed zahvaljujem na odgovoru

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

grgica:

ja kod abacusa poslao mail i dobio brojeve zahtjeva

meni su već jučer vratili i to 15ak minuta nakon što sam im poslao mail

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Osim toga, ćemu žurba, ne isplati se prodavati prvi dan. Pa nije ovo magma ljudi. Što ćete popušiti. A ništa, svaka škola se plaća, i ja sam ispočetka gubio na burzi.

kako si uspio gubiti na hr burzi zadnjih par godina? (ispricavam se ako si vec vise od 5god na burzi)

i meni je teta u fini rekla da cu dobit novi pin bez obzira sta imam stari.

ima li netko kome je Rast broker, oni su uveli novu opciju registracije vrijednosnica online…

treba samo upisati broj dionica i oni i valjda sami odma regisriraju, e pa sada mene zanima kako jos nisam dobio obavijest o broju dionica mogu li ja upisat broj dionica po vlastitom prpracunu?

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

Tko zna sve brojeve telefona od SDA(navodno da su uveli još tel. linija)????

Dobit ces PIN s brojem dionica koliko imas HTovih dionica. Kaj si i ti poblesav.l Lejzer ? Kakav novi PIN s brojem HT dionica ? [smiley7][smiley7][smiley7][smiley7][smiley7]

Nije čovjek blesav. Šefica od SDA je rekla da će zbog “zaboravnih” investitora na obavijesti koju će slati ( s brojem dionica) izuzetno ovaj put poslati i PIN. Naravno ne novi, samo podsjetnik, zbog onih koji nisu trgovali i pogubili PIN.
[smiley6]

New Report

Close