Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
ja sam iskoristio mogucnost koristenja e-racuna i mislim da mi nista papirnato nece dolaziti. barem mi nije dolazilo nakon aktiviranja.
inace, za one koji ne koriste e-racun, toplo ga preporucam jer nakon sto broker napravi nalog za prijenos dionica sa slobodne pozicije na svoj racun, ulogirate se i potvrdite zahtjev uz pomoc PIN-a (4 znamenke) sto ce biti svakako prednost u petak ili vec sutra jer izbjegavate telefon [smiley2]
Mani je pin stigao jos prosli tjedan. Vjerojatno to ima veze s vremenom uplate love jer sam uplatil odmah cim je poceo IPO
Navodno su za sutra produljili rad tog tel. automata čak do 20 h (umjesto do standardnih 16h). Ne razumijem zasto ne bi radio 24 h dok guzva ne prodje. Da ne “preforsiraju” mašinu ili što [smiley2]
Vidim ovdije da večina koristi kraticu T-HT!
Nemojte se zabuniti i koristiti je prilikom sklapanja ugovora ili naloga za registraciju!
Oznaka dionice je HT-R-A
Jel ima tko neki link na kojem se moze sa kasnjenjem pratiti Londonska burza?!
Bilo bi zgodno baciti pogled, pogotovo u ponedjeljak…..[smiley11]
moram vas ovo upitati
tko je danas uspio dobiti broj zahtijeva za registraciju od brokera?
ja sam preko 2 brokera (za vise paketa) pokusao (pozivom, slanjem maila, cak sam se i prosetao do jednog, no vidio sam da puno ljudi ceka, pa sam odustao) ali jos nista
to se samo meni dogodja ili je tako i ostalima??
kako stvari stoje ako ne dobijem u dogledno vrijeme broj zahtijeva za registraciju necu moci sutra obaviti prijenos preko SDA
tko je uspio srediti stvar??
moram vas ovo upitati
tko je danas uspio dobiti broj zahtijeva za registraciju od brokera?
ja sam preko 2 brokera (za vise paketa) pokusao (pozivom, slanjem maila, cak sam se i prosetao do jednog, no vidio sam da puno ljudi ceka, pa sam odustao) ali jos nista
to se samo meni dogodja ili je tako i ostalima??
kako stvari stoje ako ne dobijem u dogledno vrijeme broj zahtijeva za registraciju necu moci sutra obaviti prijenos preko SDA
tko je uspio srediti stvar??
Sutra se dobivaju brojevi zahtjeva.
moram vas ovo upitati tko je danas uspio dobiti broj zahtijeva za registraciju od brokera? ja sam preko 2 brokera (za vise paketa) pokusao (pozivom, slanjem maila, cak sam se i prosetao do jednog, no vidio sam da puno ljudi ceka, pa sam odustao) ali jos nista to se samo meni dogodja ili je tako i ostalima?? kako stvari stoje ako ne dobijem u dogledno vrijeme broj zahtijeva za registraciju necu moci sutra obaviti prijenos preko SDA tko je uspio srediti stvar??
Ja u Abacusa iz 2. bez problema za par minuta[smiley2][smiley2]
ja kod abacusa poslao mail i dobio brojeve zahtjeva