HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovisi koja je trenutno cijena dionice, tj ako tvoj nalog je u srazmijeru sa cca tom cijenom. Tvoja dionica vrijedi toliko koliko je netko spreman da plati za nju[smiley2]

Registriraj si dionice t-ht u četvrtak kod brokera, možda uštediš na vremenu…[smiley2] -budi lukav

Čeka se cca 10 dana-tako kaže. Ja zvao-ja se informirao[smiley2]

10ak dana za novi pin[smiley5]

Znači ko je imao pin od ranijih ulaganja a kupio je THt oni su mu poštom ponovo poslali pin bez obzira što ga je imao od prije,jel tako?? treba mi 100% siguran odgovor da znam hoću li slati zahtijev za novi pin?

Dobit ces PIN s brojem dionica koliko imas HTovih dionica.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Evo mene opet, sorry ali me jako zanima. Da li broker ima uvid u stanje dionica u SDA za zadanu oznaku investitora (dobivenu od SDA). Please…[smiley5]

Malo sam se raspitao o ovome pa sada znam odgovor. Zanima li koga?[smiley11]

Lezi Mujo, vidi ti se... dividenda

Znači ko je imao pin od ranijih ulaganja a kupio je THt oni su mu poštom ponovo poslali pin bez obzira što ga je imao od prije,jel tako?? treba mi 100% siguran odgovor da znam hoću li slati zahtijev za novi pin?

ido do SDA sa osobnom iskaznicom i dobit češ pin za dvije minute.

ne, ako ste prije trgovali (dakle imate racun u SDA a u skladu s time i PIN) ne cete dobiti PIN postom s potvrdom o kupnji THT-a
najbolje da odete u SDA i da hitno zatrazite da vam daju pin (bilo novi ili stari, ne znam koja im je procedura)

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

luki007: ” Šta mislite koliko je vremena potrebno da broker proda dionica nakon što mu ja predam nalog? Evo novopečenog ! [smiley2] ” A ti si znao to kad si poceo? [smiley1]

ma svi su znali prije nego su poceli dajte malo solidarnosti nemojte se samo rugat

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

mari:

ne, ako ste prije trgovali (dakle imate racun u SDA a u skladu s time i PIN) ne cete dobiti PIN postom s potvrdom o kupnji THT-a
najbolje da odete u SDA i da hitno zatrazite da vam daju pin (bilo novi ili stari, ne znam koja im je procedura)

Krivo, i svi postojeći dioničari (dakle registrirani u SDA) ponovno će dobiti PIN kad sda počne slati obavijesti o broju dodijeljenih dionica.

Ovo je 100% potvrđeno

Hell is Empty and all the Devils are Here

Krivo, i svi postojeći dioničari (dakle registrirani u SDA) ponovno će dobiti PIN kad sda počne slati obavijesti o broju dodijeljenih dionica. Ovo je 100% potvrđeno

ako je tako, onda se ispricavam sto sam krivo obavijestio kolegu
nisam informiran s tom novotarijom
no, onda sumnjam da ce to stici do petka, dakle ako kolega zeli trgovati vec u petak onda je najbolje da ode do SDA i zatrazi da mu hitno daju pin

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

ido do SDA sa osobnom iskaznicom i dobit češ pin za dvije minute.

Išao sam jučer da otvorim e-račun i odustao. Jedno 30 ljudi čekalo je u redu.

New Report

Close