Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Ovisi koja je trenutno cijena dionice, tj ako tvoj nalog je u srazmijeru sa cca tom cijenom. Tvoja dionica vrijedi toliko koliko je netko spreman da plati za nju[smiley2]
Znači ko je imao pin od ranijih ulaganja a kupio je THt oni su mu poštom ponovo poslali pin bez obzira što ga je imao od prije,jel tako?? treba mi 100% siguran odgovor da znam hoću li slati zahtijev za novi pin?
Dobit ces PIN s brojem dionica koliko imas HTovih dionica.
Evo mene opet, sorry ali me jako zanima. Da li broker ima uvid u stanje dionica u SDA za zadanu oznaku investitora (dobivenu od SDA). Please…[smiley5]
Malo sam se raspitao o ovome pa sada znam odgovor. Zanima li koga?[smiley11]
Znači ko je imao pin od ranijih ulaganja a kupio je THt oni su mu poštom ponovo poslali pin bez obzira što ga je imao od prije,jel tako?? treba mi 100% siguran odgovor da znam hoću li slati zahtijev za novi pin?
ido do SDA sa osobnom iskaznicom i dobit češ pin za dvije minute.
ne, ako ste prije trgovali (dakle imate racun u SDA a u skladu s time i PIN) ne cete dobiti PIN postom s potvrdom o kupnji THT-a
najbolje da odete u SDA i da hitno zatrazite da vam daju pin (bilo novi ili stari, ne znam koja im je procedura)
luki007: ” Šta mislite koliko je vremena potrebno da broker proda dionica nakon što mu ja predam nalog? Evo novopečenog ! [smiley2] ” A ti si znao to kad si poceo? [smiley1]
ma svi su znali prije nego su poceli dajte malo solidarnosti nemojte se samo rugat
mari:
”
”
ne, ako ste prije trgovali (dakle imate racun u SDA a u skladu s time i PIN) ne cete dobiti PIN postom s potvrdom o kupnji THT-a
najbolje da odete u SDA i da hitno zatrazite da vam daju pin (bilo novi ili stari, ne znam koja im je procedura)
Krivo, i svi postojeći dioničari (dakle registrirani u SDA) ponovno će dobiti PIN kad sda počne slati obavijesti o broju dodijeljenih dionica.
Ovo je 100% potvrđeno
Krivo, i svi postojeći dioničari (dakle registrirani u SDA) ponovno će dobiti PIN kad sda počne slati obavijesti o broju dodijeljenih dionica. Ovo je 100% potvrđeno
ako je tako, onda se ispricavam sto sam krivo obavijestio kolegu
nisam informiran s tom novotarijom
no, onda sumnjam da ce to stici do petka, dakle ako kolega zeli trgovati vec u petak onda je najbolje da ode do SDA i zatrazi da mu hitno daju pin
Išao sam jučer da otvorim e-račun i odustao. Jedno 30 ljudi čekalo je u redu.