HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 21:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

treći put molim forumaše da pomognu.
dakle, plaća li se porez da prijenos dionica sa fiz. osobe na fiz. osobu preko ugovora o prijenosu? ako da koliki? čuo sam iz izvora da se plaća porez i to 5%…

hvala!

A

U Hrvatskoj nema poreza na dionice isto tako i na prijenos ili darovanje dionica i zato ga Ljubo Jurčić i SDP žele uvesti.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

uplatio sam paket od 28000kn za t-ht, nakon rezanja koliki ce moj paket biti? vidio sam razlicite verzije i misljenja pa me prosvijetlite [smiley2]

eto pa računaj:
http://www.ludegljive.com/T-HT%20dionica.aspx

Ja više nemam potpis.

Kolege molim pomoć..naime izgubio sam tajni pin koji sam imao od ranije pa me sad zanima dali će mi ga središnja depozitarna agencija poslati ponovo kad mi bude došla sad obavijest o THtu…tj. vi koji ste od prije ulagali u dionice a kupili ste HT dali ste ponovo dobili obavijest o pinu..pomozite molim vas

kolko ja znam moras nazvati SDA i reci im da ti ga ponovo posalju, a to slanje kolko traje neznam, ali do petka mislim da nema sanse da ga dobijes…..jer sa obavijesti o t-ht-u neces dobit pin

DOKUP!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=97aa8da8-6035-4d45-a6fa-736dd1ec191d

I kad Sandi stisne dugme u 10.30, a ono sve eksplodira.[smiley2]

Kolege molim pomoć..naime izgubio sam tajni pin koji sam imao od ranije pa me sad zanima dali će mi ga središnja depozitarna agencija poslati ponovo kad mi bude došla sad obavijest o THtu…tj. vi koji ste od prije ulagali u dionice a kupili ste HT dali ste ponovo dobili obavijest o pinu..pomozite molim vas

dobit ćeš pin zajedno sa obavijesti o stanju računa, ovo je sada iznimka zbog ht-a, barem tako tvrdi gospođa iz SDA…bilo u ponedeljak na Otvorenom

Evo mene opet, sorry ali me jako zanima. Da li broker ima uvid u stanje dionica u SDA za zadanu oznaku investitora (dobivenu od SDA). Please…[smiley5]

Lezi Mujo, vidi ti se... dividenda

dobit ćeš pin zajedno sa obavijesti o stanju računa, ovo je sada iznimka zbog ht-a, barem tako tvrdi gospođa iz SDA…bilo u ponedeljak na Otvorenom

o lijepo….moja greska onda…otvoreno nisam gledao jer znam tko ga sada vodi….a ta voditeljica je najblaze receno katastrofa…..[smiley9]

DOKUP!

Vaš link
tračak realnosti!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Ako si izgubio prijavi im, dat će novi (ima na stranici SDA o postupku promjene pin-a), iako ne znam koliko im treba za to, ali što se tiče novog pina inače ga ne dobiješ, jerbo ti sve dijonice sjedaju na isti broj računa koji ima pridružen svoj pin. Sve je to jedan račun kod SDA, tako da nema potrebe da ti šalju novi pin za svaku novu dionicu koju kupiš.

Money talks, mankind listens... It's raining cash outside, and I'm not getting any wet!

Znači ko je imao pin od ranijih ulaganja a kupio je THt oni su mu poštom ponovo poslali pin bez obzira što ga je imao od prije,jel tako?? treba mi 100% siguran odgovor da znam hoću li slati zahtijev za novi pin?

MARI[center][/center][color=black][/color][b][/b]

Šta mislite koliko je vremena potrebno da broker proda dionica nakon što mu ja predam nalog?

Evo novopečenog !

[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Šta mislite koliko je vremena potrebno da broker proda dionica nakon što mu ja predam nalog?

Evo novopečenog !

[smiley2]

A ti si znao to kad si poceo? [smiley1]

New Report

Close