Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,48 | 71.727 | 1,864 | 38,40 | 38,70 | 0,78% |
Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?
04.10. ujutro dobivas postom, zadnji su poslani 02.10. postom.[smiley9]
zare: ” ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!? ” Ma, imam ja pin ali nema žena i nisam dobio pisamce kao svi ostali, pa se pitam o čemu je riječ
800 i kusur poruka, a nemaš pojma o pinu ?!?!?
šteta što nema mogućnost ignore (kad se sjetim samo koliko si drukao nadolje)
[smiley3]
ententinis: ” zare: ” ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!? ” Ma, imam ja pin ali nema žena i nisam dobio pisamce kao svi ostali, pa se pitam o čemu je riječ ” 800 i kusur poruka, a nemaš pojma o pinu ?!?!? šteta što nema mogućnost ignore (kad se sjetim samo koliko si drukao nadolje) [smiley3]
Daj fazan odlepršaj dalje, molim te
zna li netko od mudrih ovdje plaća li se porez na prijenos dionica sa fiz. osobe na drugu fiz. osobu??
imam neki info (iz SDA) da se plaća i to 5%!!!
anyone??
A
Gospodo,
kako se moze u Petak pratiti trgovanje dionicama HT-a preko sustava BTS?
Moze li se negdje vidjeti on-line stanje s minimalnim refreshom svakih 5 minuta?
Ima toko kakave ideje?
Ima. Budi ovdje. Garantiram da će refresh na temi “Kupnja prodaja” biti svake minute.
poky123: ” Gospodo, kako se moze u Petak pratiti trgovanje dionicama HT-a preko sustava BTS? Moze li se negdje vidjeti on-line stanje s minimalnim refreshom svakih 5 minuta? Ima toko kakave ideje? ” Ima. Budi ovdje. Garantiram da će refresh na temi “Kupnja prodaja” biti svake minute.
[smiley2]
fazan: ” ententinis: ” zare: ” ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!? ” Ma, imam ja pin ali nema žena i nisam dobio pisamce kao svi ostali, pa se pitam o čemu je riječ ” 800 i kusur poruka, a nemaš pojma o pinu ?!?!? šteta što nema mogućnost ignore (kad se sjetim samo koliko si drukao nadolje) [smiley3] ” Daj fazan odlepršaj dalje, molim te
E sad će biti zanimljivo pratiti verbalni rat.[smiley1]
T-HT-a odvukao ulagače s Beogradske burze
BEOGRAD Prodaja dionica T-HT-a odvukla je inozemne ulagače s Beogradske burze koji su proteklih dana užurbano prodavali svoje dionice kako bi namakli sredstva za kupnju dionica T-HT-a koje će se od 5. listopada naći na Zagrebačkoj i Londonskoj burzi. Prema pisanju beogradskog Pressa, trećina sredstva inozemnih ulagača prebačena je s Beogradske burze u Hrvatsku tako srpsko tržište kapitala nalazi u stanju pometnje. Aleksandar Sretenović, broker kuće AC broker, kaže da su zbog najave emitiranja dionica T-HT-a inoinvestitori prodavali dionice u Srbiji po niskim cijenama. Na Beogradskoj burzi, prema Sretenoviću, trguje oko 50 posto inozemnih investitora, od kojih su oko 30 posto hrvatskih ulagača. Kada je u Hrvatskoj najavljena prodaja dionica T-HT-a, hrvatski investitori počeli su prodavati svoje dionice u Srbiji i dobivena sredstva prebacili u Hrvatsku. Broj investitora na Beogradskoj burzi tijekom rujna smanjio se za oko 30 posto, a promet je s blizu 10 milijuna eura dnevno pao na ispod pet milijuna eura na dan. Prema njegovim rečima, dionice javnih poduzeća su najatraktivniji vrijednosni papiri za sve ulagače
Ajd sad jedno pitanje zaozbiljno.
Uplatih preko interneta nekoliko paketa. Kako da sam siguran da je sve prošlo ok, kad još za ljude za koje sam uplatio još nisu došli pinovi? Uplata je bila u prošli ponedjeljak, što će reći prije 9 dana. Nije li to malo predugo?
poky123: ” Gospodo, kako se moze u Petak pratiti trgovanje dionicama HT-a preko sustava BTS? Moze li se negdje vidjeti on-line stanje s minimalnim refreshom svakih 5 minuta? Ima toko kakave ideje? ” Ima. Budi ovdje. Garantiram da će refresh na temi “Kupnja prodaja” biti svake minute.
Ima jos kakava ideja osim ove?
To znaci da bi stalno trbao visiti za monitorom, a kolega, ne mogu bas svi biti all the time prikopcani pa poslovni dnevik…
Ma znate sta, najbolje je uzeti godisnji za petak i sve pratit u miru…. [smiley7]
Ima jos kakava ideja osim ove?
To znaci da bi stalno trbao visiti za monitorom, a kolega, ne mogu bas svi biti all the time prikopcani pa poslovni dnevik…
Ma znate sta, najbolje je uzeti godisnji za petak i sve pratit u miru…. [smiley7]
Sta kazete na tu ideju?
Ajd sad jedno pitanje zaozbiljno. Uplatih preko interneta nekoliko paketa. Kako da sam siguran da je sve prošlo ok, kad još za ljude za koje sam uplatio još nisu došli pinovi? Uplata je bila u prošli ponedjeljak, što će reći prije 9 dana. Nije li to malo predugo?
Laki, nema ti druge, oprosti se od love [smiley1][smiley1][smiley1]
Cim si skupio za toliko paketa, ocito imas previse love
hahahahahahaha
P.s. Preciziraj “nekoliko” paketa!
Nije bas 80 ???