Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to.
Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?
Nije doslo ni mom prijatelju pa me interesira ista stvar,proslo je vec 10 dana[smiley6]
Mislim da tebi PIN ne treba kad ga imas,meni nije dosao pin al imam ga cim trgujem dionicama
Da li je itko razmisljao o sljedecoj stvari:
Provizija na oplatu HTa iznosila je od 50 do 80 kuna, uzmimo da je prosjecna cijena bila u sredini, dakle 65 kuna.
Ako to stavimo u omjer sa ovih recimo 17000 kn naspram 38000 koje smo uplatili, ispada da bi nam FINA, Erste i HPB trebale svakome vratiti 35 kuna po paketu, a to vam na 360 000 gradjana iznosi 12,600,000kn.
slovima: dvanaestmilijunašestotisućakuna
imam neki filing da to ne bumo vidli
A zašto bi vračali tu proviziju?!?! To je provizija za uplatu opće uplatnice za šta god ona bila…
Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to.
Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?
Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!?
Moj target 1 paket – 510 kn 2 paket – 520 kn 3 paket – 530 kn 4 paket – 540 kn 5 paket – 550 kn Ako kojeg poklopi super ako ne čekam mjesec, dva.
moj scenarij prodaje vrlo sličan
lanica:
”
kak se režu paketi?
”
Najcesce skarama; ali ja preferiram noz.[smiley9]
Uzduž i popreko.[smiley2]
Gospodo,
kako se moze u Petak pratiti trgovanje dionicama HT-a preko sustava BTS?
Moze li se negdje vidjeti on-line stanje s minimalnim refreshom svakih 5 minuta?
Ima toko kakave ideje?
Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?
To ti je zbog avatara.[smiley2]
ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” To ti je zbog avatara.[smiley2]
Misliš zbog Ljube?
Pa evo zato sam i vratio stari avatar.
Jel mogu sad dobiti pisamce?
ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!?
Ma, imam ja pin ali nema žena i nisam dobio pisamce kao svi ostali,
pa se pitam o čemu je riječ
Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?
Pin imaš od prije, a ako ne znaš gdje ti je , ili si ga zaboravio, odeš u SDA po novi.
Imaš samo parsto ljudi u redovima, tako da nije problem.
zare: ” ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!? ” Ma, imam ja pin ali nema žena i nisam dobio pisamce kao svi ostali, pa se pitam o čemu je riječ
Polako ljudi, ne žurite, pustite paničare.
Dobiti ćeš pin i prodati za mjesec-dva-tri, polako…