HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to.
Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?

Nije doslo ni mom prijatelju pa me interesira ista stvar,proslo je vec 10 dana[smiley6]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Mislim da tebi PIN ne treba kad ga imas,meni nije dosao pin al imam ga cim trgujem dionicama

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Da li je itko razmisljao o sljedecoj stvari:

Provizija na oplatu HTa iznosila je od 50 do 80 kuna, uzmimo da je prosjecna cijena bila u sredini, dakle 65 kuna.

Ako to stavimo u omjer sa ovih recimo 17000 kn naspram 38000 koje smo uplatili, ispada da bi nam FINA, Erste i HPB trebale svakome vratiti 35 kuna po paketu, a to vam na 360 000 gradjana iznosi 12,600,000kn.

slovima: dvanaestmilijunašestotisućakuna

imam neki filing da to ne bumo vidli

A zašto bi vračali tu proviziju?!?! To je provizija za uplatu opće uplatnice za šta god ona bila…

Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to.
Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?

Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!?

Moj target 1 paket – 510 kn 2 paket – 520 kn 3 paket – 530 kn 4 paket – 540 kn 5 paket – 550 kn Ako kojeg poklopi super ako ne čekam mjesec, dva.

moj scenarij prodaje vrlo sličan

lanica:

kak se režu paketi?

Najcesce skarama; ali ja preferiram noz.[smiley9]

Uzduž i popreko.[smiley2]

Gospodo,

kako se moze u Petak pratiti trgovanje dionicama HT-a preko sustava BTS?
Moze li se negdje vidjeti on-line stanje s minimalnim refreshom svakih 5 minuta?

Ima toko kakave ideje?

Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?

To ti je zbog avatara.[smiley2]

ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” To ti je zbog avatara.[smiley2]

Misliš zbog Ljube?
Pa evo zato sam i vratio stari avatar.
Jel mogu sad dobiti pisamce?

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!?

Ma, imam ja pin ali nema žena i nisam dobio pisamce kao svi ostali,
pa se pitam o čemu je riječ

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju?

Pin imaš od prije, a ako ne znaš gdje ti je , ili si ga zaboravio, odeš u SDA po novi.
Imaš samo parsto ljudi u redovima, tako da nije problem.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

zare: ” ententinis: ” Meni i ženi nije još došlo pisamce iz SDA o pinu i to. Da li netko zna što učiniti po tom pitanju? ” Pa kolega zar nemate PIN od prije?!?!? ” Ma, imam ja pin ali nema žena i nisam dobio pisamce kao svi ostali, pa se pitam o čemu je riječ

Polako ljudi, ne žurite, pustite paničare.
Dobiti ćeš pin i prodati za mjesec-dva-tri, polako…

New Report

Close