Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Je, svježa krv dolazi na burzu i vrijeme je za danak u krvi heheheheheh
Znas onu narodnu: ” To se maca laca od maca i pogiba” [smiley2]
Je, priznajem, mozda tek na burzi ovo ima puno znacenje…
Pustite sirotinju nek zaradi, ne treba u njima vidjeti janjiće za klanje, nakon što zarade malo.
Mene pali kad se “pokefam” sa fondovima, pa idem kontra njih. Oni prodaju, ja kupujem. Onda oni skuplje kupuju natrag od mene. [smiley1]
Pustite sirotinju nek zaradi, ne treba u njima vidjeti janjiće za klanje, nakon što zarade malo.
Mene pali kad se “pokefam” sa fondovima, pa idem kontra njih. Oni prodaju, ja kupujem. Onda oni skuplje kupuju natrag od mene. [smiley1]
Slazem se 100%. Meni da Bog da snage da sredim Hypo! Nista vise ne trazim! [smiley6]
VIRIBUS UNITIS!
Ima ovdje svakakvog jada, sirotinje, bolesnih koji u ovome vide neki tracak nade za golo prezivljavanje. Treba udariti na jace – tu se boj bije. Lako napadti sirotinju i neuke. Imam ja svoje musterije i ne vode se sve bitke samo na burzi. [smiley2]
Slazem se 100%. Meni da Bog da snage da sredim Hypo! Nista vise ne trazim! [smiley6]
Ima ovdje svakakvog jada, sirotinje, bolesnih koji u ovome vide neki tracak nade za golo prezivljavanje. Treba udariti na jace – tu se boj bije. Lako napadti sirotinju i neuke. Imam ja svoje musterije i ne vode se sve bitke samo na burzi. [smiley2]
Nisi sam na DLKV! U istom smo rovu!
A petokolonaše koji budu htjeli opljačkati neiskusne ćemo raskrinkati i izbaciti milom ili silom!
U boj, u boj… [smiley2]
Nemoj se sada povlaćiti sada ti je prilika za zaradu pošto dolazi svježi kapital iz čarapa i oročenih štednja tako da će Crobex sigurno rasti. Ti isti konobari, taxisti i čistačice će ulagati u fondove a malo hrabriji u dionice gdje vidim priliku za nas male investitore neke sa većim a neke sa manjim znanjem o dionicama.
Priliku za zaradu sam imao,i na sreću iskoristio je solidno.Samo ne želim da mi tu zaradu ‘istope’ gelipteri čije mišljenje kreiraju TV i ‘analitičari’ pa postoji potencijalna opasnost efekta krda.Mislim se na neki način zaštititi od razularene mase koja je u stanju prodati pet paketa TH-T-a da bi kupili novi mobitel.Vjeruj mi-takvih je mnogo.
…ili sam ja usprkos ulozenom naporu da pazljivo citam sve vijesti i pratim forum(e) propustio informaciju o visini paketa ili stvarno tocna informacija nigdje nije tocno iznesena.
koliko sam shvatio trenutno su u igri dva iznosa:
16.695 i 16.895 kn…
u slucaju prvog iznosa racunica 63 dionice x 265kn odgovara 16.695kn…
al u slucaju drugog iznosa racunica ne odgovara s obzirom na to da je nemoguce dobiti 63,7547 dionica a znamo za sigurno da se dodjeljuje 63 dionice po cijeni od 265kn sto daje razliku od 200kn do iznosa od 16.895kn
sto je onda s tih 200kn?!?
SLK:
”
”
VIRIBUS UNITIS!
Ako je bilo tko shvatio da je namjera moga posta bila da se slabima i jadnima oduzme i ono malo sto su usicarili zao mi je zbog toga jer je smisao bio otprilike suprotan:
Gramzivim i pohlepnim skorojevicima, nadasve povrsnim i pomodarskim u smislu dionica, njih,njih bi htio mozda malo “ozenit”, ali vise da im bude skola, a ne da bi se nasladjivao nad necjim gubitkom…
ivek123:
”
”
Nisi sam na DLKV! U istom smo rovu!
A petokolonaše koji budu htjeli opljačkati neiskusne ćemo raskrinkati i izbaciti milom ili silom!
U boj, u boj… [smiley2]
Lako im na HT-u traziti “janjad” za klanje. Penzici, bakice i sirotinja. Nes ti bitke. Da ih vidimo na ATGR gdje ce plivati velike bijele psine – tu se iskazuje srce junacko. Netko je napisao za ovaj IPO “Tko jace nabije vise dobije” i mislim da je to ujedno i pravi opis istoga! Ja mislim udariti junacki!!! [smiley1]
Gramzivim i pohlepnim skorojevicima, nadasve povrsnim i pomodarskim u smislu dionica, njih,njih bi htio mozda malo “ozenit”, ali vise da im bude skola, a ne da bi se nasladjivao nad necjim gubitkom…
Tako je! Treba udariti po Hypu i nasem prijatelju Hrvoju koji se ne skida sa TV-a. A i Joza moze u tu grupaciju. Pa nisu ga djaba izbacili iz ZABA-e. [smiley2]
sto je onda s tih 200kn?!?
To ide kao dobrovoljni prilog Dr. Ivi za predizbornu kampanju!