Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Preko kojeg brokera si tražio registraciju i što si napisao ?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Poslao mail na Abacus sinoc:
Stovani,
imam E-Racun u SDA. Da li je previse rano da vec ovog trena od
Vas kao svojeg brokera zatrazim registraciju dionica THT-a?
Ako nije, ovim putem Vas molim da mi registrirate dionice
THT-a. Uplacen je puni paket od 38000 kuna.
Unaprijed Vam zahvaljujem.
večeras na HTV-om dnevniku objavljeno je ime jenog torbara koji je sakupio 60-ak punomoći, na upit ko mu je potpisvao punomoći rekao je da je on kupovao za radnike da ne bi gubili vrijeme…nakon priloga, HTV poziva radnike da nakon ove javne izjave radnici mogu preuzet svoje dionice odnosno novce!!! [smiley2][smiley2][smiley1]
Fakat misliš da ne znaju što je PUK? [smiley4][smiley4][smiley4]
Ljudi, jel znate što je PUK? [smiley6]
[smiley2]
Da. To je onaj osamnaesteroznamenkasti broj generiran od SDA.
večeras na HTV-om dnevniku objavljeno je ime jenog torbara koji je sakupio 60-ak punomoći, na upit ko mu je potpisvao punomoći rekao je da je on kupovao za radnike da ne bi gubili vrijeme…nakon priloga, HTV poziva radnike da nakon ove javne izjave radnici mogu preuzet svoje dionice odnosno novce!!! [smiley2][smiley2][smiley1]
Samo bi spiker trebao znati da će u tom slučaju mrtvi ići na njegovu dušu. A mogao bi on i u zatvor jer bi direktno odgovarao za ubojstvo.[smiley2]
Ljudi moji…Ispričavam se ako je netko o ovome već pisao,ali ja sam šokiran razmjerima euforije oko THT-a.Ovo je jednostavno prešlo sve granice.Od pojave brda ‘novopečenih investitora’ do kolapsa koji je nastao u Brokerskim kućama i SDA posljednjih dana.Ovoliku količinu histerije ni Beatles-i nisu izazvali.
Mislim da ću se nakon ovoga ‘povući’ jer ovo više nije zdravo.Konobari,taxisti,čistačice….jednostavno su svi u tome.
02.10.2007
Središnja depozitarna agencija d.d. (dalje: SDA) obavještava dioničare društva Hrvatske telekomunikacije d.d. (dalje: HT) i zainteresiranu javnost da će, u dogovoru s Vladom Republike Hrvatske, dionice biti raspoložive na računima investitora u četvrtak, 4. listopada na početku radnog dana.
SDA će u najkraćem mogućem roku posredstvom Hrvatske pošte (dalje: HP) svim investitorima otpremiti obavijest o preknjižbi sa svim potrebnim podacima za upravljanje dionicama HT. Posljednje pošiljke će u sustav HP biti predane u utorak 9. listopada.
SDA će, temeljem sklopljenog ugovora s Vladom RH, u narednih godinu dana voditi evidenciju o hrvatskim državljanima koji su dionice HT-a kupili uz pravo prvenstva i posebnu pogodnost u vidu dodjele dopunskih dionica te nakon isteka roka od godine dana, na osnovi naloga od strane dioničara prodavatelja, obaviti preknjižbu dopunskih dionica za sve investitore koji su tu pogodnost ostvarili.
Kako bi što većem broju dioničara olakšala obavljanje postupka registracije, a zbog očekivanog povećanog broja zahtjeva za registraciju, SDA će uz postojeći telefonski broj pozivnog centra (01 4607 300) privremeno uvesti dodatni telefonski broj (01 4607 445) na kojem je moguće isključivo potvrđivati registracije s brokerskim društvima. Na ovom broju radit će izdvojeni tim od šest operatera u dvije smjene.
Iz gore navedenih razloga, uvodi se posebno radno vrijeme za potvrde zahtjeva za registraciju u ovom periodu:
– četvrtak (4.10.): Pozivni centar od 8 do 20 sati (osim operatera (izbornik ‘0’) čije je radno vrijeme od 8 do 16 sati), Ured za stranke (8-18 sati), Moj e-račun (8-20 sati),
– ostali dani: Pozivni centar od 8 do 18 sati (osim operatera (izbornik ‘0’) čije je radno vrijeme od 8 do 16 sati), Ured za stranke (8-16 sati), Moj e-račun (8-18 sati).
Više uplaćena sredstva će banke (HPB d.d. i Erste & Steiermärkische Bank d.d.) uplatiti na račune za povrat sredstava u roku od sedam dana od dana zaključenja.
Ljudi moji…Ispričavam se ako je netko o ovome već pisao,ali ja sam šokiran razmjerima euforije oko THT-a.Ovo je jednostavno prešlo sve granice.Od pojave brda ‘novopečenih investitora’ do kolapsa koji je nastao u Brokerskim kućama i SDA posljednjih dana.Ovoliku količinu histerije ni Beatles-i nisu izazvali.
Mislim da ću se nakon ovoga ‘povući’ jer ovo više nije zdravo.Konobari,taxisti,čistačice….jednostavno su svi u tome.
Nemoj se sada povlaćiti sada ti je prilika za zaradu pošto dolazi svježi kapital iz čarapa i oročenih štednja tako da će Crobex sigurno rasti. Ti isti konobari, taxisti i čistačice će ulagati u fondove a malo hrabriji u dionice gdje vidim priliku za nas male investitore neke sa većim a neke sa manjim znanjem o dionicama.
Je, svježa krv dolazi na burzu i vrijeme je za danak u krvi heheheheheh
Opet moramo ponavljati gradivo. Sedmi b, ovo će vam trebat!
“Joseph Kennedy, John F. Kennedy’s father, sold before the 1929 stock market crash and kept millions in profit. Kennedy decided to sell because he overheard shoeshine boys and other novices speculating on stocks.”
http://www.stock-market-crash.net/1929.htm
NHF [smiley11]
Opet moramo ponavljati gradivo. Sedmi b, ovo će vam trebat!
“Joseph Kennedy, John F. Kennedy’s father, sold before the 1929 stock market crash and kept millions in profit. Kennedy decided to sell because he overheard shoeshine boys and other novices speculating on stocks.”
http://www.stock-market-crash.net/1929.htm
NHF [smiley11]
He, he, kada bude prodaje HT-a po 25 KN….. [smiley2][smiley2][smiley2]
P.S. Salim se!!!! Valjda…..